Taloyhtiöille

jacek-dylag-1145288-unsplash

Putkiremontti on yksi suurimmista ja tärkeimmistä saneerauksista, joka taloyhtiössä teetetään.Taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden edun kannalta onkin tärkeää, että putkiremontin suunnittelu ja toteutus tehdään asiantuntevan ja kokeneen kumppanin kanssa.

Moderni putkiremontti, eli hybridiremontti, on erikoisosaamistamme ja sillä tarkoitetaan kokonaisvaltaista putkistosaneerausta, jossa viemärit saneerataan sukittamalla ja vesijohdot uusitaan pinta-asennuksena.

Ota yhteys asiantuntijaan
jacek-dylag-1145288-unsplash
jose-soriano-1231563-unsplash
ASIANTUNTIJA AUTTAA
Taloyhtiön hallituksen tukena
jose-soriano-1231563-unsplash

Asunto-osakeyhtiölain mukaan taloyhtiön hallituksen velvollisuus on huolehtia mm. kiinteistön ja rakennusten hoidosta. Hallitus varmistaa myös sen, että osakkaat ja asukkaat saavat taloyhtiössä riittävästi tietoa.

Vastuuta ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä taloyhtiön hallituksen ei kuulu eikä tarvitse olla kiinteistönpidon asiantuntija.

Asiantuntijamme auttavat vuosittain kymmeniä taloyhtiöiden hallituksia kaikissa putkiremontteihin ja vesi- ja viemäriongelmiin liittyvissä asioissa. Luotettavan ja asiantuntevan yhteistyökumppanin avulla hallitus pystyy huolehtimaan omien velvollisuuksiensa asianmukaisesta hoitamisesta ja siten edistämään taloyhtiön asioita parhaalla mahdollisella tavalla.

danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x
OLE KUIN KOTONASI
Asukkaan arkea helpottamassa
danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x

Putkiremontit mielletään usein kalliiksi ja vaivalloisiksi. Toteuttamamme kokonaisvaltainen putkistosaneeraus, eli hybridiremontti, on kuitenkin asukkaiden kannalta kaikkea muuta.

  • Kotona voi asua koko saneerauksen ajan.
  • Tilapäisiä majoituskuluja ei synny
  • Veden ja viemäreiden käyttökatkot ovat lyhyitä
  • Pöly- ja meluhaitat ovat hyvin vähäisiä
  • Kulkeminen on vaivatonta ja lähes esteetöntä koko saneerauksen ajan.
  • Hissit ovat normaalisti asukkaiden käytössä koko saneerauksen ajan
  • Erityistarpeet huomioidaan aina erikseen
  • Remontin jälkeen vesi virtaa ja viemärit vetävät moitteettomasti
architectural-design-architecture-building-2606383@3x
SÄILYTÄ ARVO
Turvaa sijoitukselle
architectural-design-architecture-building-2606383@3x

Asunto-osake on monelle meistä koti, mutta samalla myös elämän suurin sijoitus ja tapa kerryttää varallisuutta. Siksi oikeaan aikaan ja oikeilla menetelmillä toteutettu putkistosaneeraus on erittäin merkittävä asia.

Jotta asunto-osakkeen ja koko kiinteistön arvo säilyy, on taloyhtiöstä pidettävä huolta. Jokaisen putkiremontin sisältö riippuu aina kohteen yksilöllisistä ominaisuuksista – yhtä ainoaa oikeaa tapaa ei ole olemassa. Asiantuntijoidemme avulla on mahdollista löytää ratkaisu, jolla sekä kiinteistön että asukkaiden yksilölliset tarpeet voidaan ottaa huomioon.

Vanhemmissa asuinkiinteistöissä on tyypillistä, että kiinteistön elinkaaren aikana huoneistoihin on tehty eriaikaisia remontteja, jolloin huoneistot voivat erota laatutason ja putkiston kunnon suhteen toisistaan merkittävästi. Käyttämiemme menetelmien avulla huoneistojen yksilölliset ominaisuudet voidaan säilyttää ja näin osakkaan huoneistoonsa tekemät investoinnit myös säilyvät.

new_15_20160612_1534576576
TARVE VAIHTELEE
Joustavuutta toteutukseen
new_15_20160612_1534576576

Käyttämillämme menetelmillä voidaan löytää taloudellisesti järkevin kunnostusratkaisu ja -aikataulu kiinteistön putkistoille, huomioiden asiakkaan näkemykset ja tarpeet kiinteistön korjaus- ja ylläpitotarpeiden jaksottamisesta.

Esimerkiksi kiinteistön koko vesi- ja viemärijärjestelmää ei ole välttämättä tarpeellista tai taloudellisesti mahdollista kunnostaa kerralla. Tällöin putkistosaneerauksen toteutus voidaan jaksottaa pienempiin kokonaisuuksiin, unohtamatta kuitenkaan toimenpiteiden oikea-aikaisuutta.

Toteuttamamme viemäreiden ja vesijohtojen saneeraushanke on tekijänsä näköinen – laadukas, joustava ja kustannustehokas.

Ota yhteyttä
Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski
Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö