Etsimme vahvistusta myyntitiimiimme, oletko se juuri sinä?

danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x

Toimintamme kasvaessa etsimme myyntitiimiimme aktiivista, oma-aloitteista ja myyntinälkäistä aluemyyntipäällikköä
vastaamaan palveluidemme myynnistä sekä yhteydenpidosta uusiin ja nykyisiin asiakkaisiimme Länsi- ja Keski-Suomen alueella.

danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x
Virra_1
Tehtäväkuvaus ja vastuut
Virra_1

*Toimenkuvasi on liikkuva ja työpäiväsi koostuvat pääasiassa asiakastapaamisista, työkohteiden kartoituksista, tarjousten tekemisestä sekä sopimusneuvotteluista.

*Tavoitteesi on myydä yrityksemme palveluita, vahvistaa ja kehittää asiakassuhteita entistäkin paremmiksi ja osaltasi lisätä yrityksemme alueellista tunnettuutta. Vastaat myös asiakkaiden yhteydenottoihin, mutta ensisijaisesti olet kuitenkin itse aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin. Olet asiakkaiden suuntaan yrityksemme kasvot.

*Toimipisteesi sijaitsee Lempäälässä. Työsi on liikkuvaa ja myyntialueenasi on Länsi- ja Keski-Suomi, eniten aikaa tulet todennäköisesti viettämään Pirkanmaalla, Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja Keski-Suomessa.

*Kehitämme jatkuvasti työsi tueksi myynnin ja markkinoinnin työkaluja ja siten sähköisten järjestelmien käyttäminen ja hyödyntäminen on sinulle arkipäivää ja myös Office-ohjelmien käyttö sujuu sinulta ongelmitta.

josbra-design-1348111-unsplash
Mitä tarjoamme?
josbra-design-1348111-unsplash

*Olemme tuoreen yritysfuusion myötä ottaneet merkittävän kasvuloikan. Kaipaamme myyntitiimiimme myyntinälkäistä, aktiivista, avoimesti tuleviin mahdollisuuksiin suhtautuvaa henkilöä, joka pitää liikkuvasta työstä ja kanssakäymisestä asiakkaiden kanssa

*Meillä kaikki ei ole vielä valmista ja siksi pääsetkin aidosti vaikuttamaan myös tekemisemme tapoihin. Meillä saat äänesi kuulumaan ja pääset itse vaikuttamaan omiin kehitysmahdollisuuksiisi, mutta joudut välillä sietämään myös keskeneräisyyttä.

*Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan, autoedun, mukavat kollegat ja työkaverit sekä kasvavan ja kehittyvän organisaatiomme tuen.

daiga-ellaby-699140-unsplash
Tehtävässä onnistumisen edellytykset
daiga-ellaby-699140-unsplash

*Tehtävässä onnistumiselle antaa hyvän pohjan muutaman vuoden kokemus projektimyynnin tehtävistä esimerkikiksi LVI- tai talotekniikka-alalta, taloyhtiömaailman tuntemus ja kaupallinen koulutus. Avainominaisuuksia tehtävässä menestymiseen ovat tavoitteellisuus, aito halu auttaa asiakkaitamme, omatoimisuus, järjestelmällisyys, yhteistyökyky sekä aktiivisuus.

*Työn luonteesta johtuen on tärkeää, että sinulta löytyy ajokortti, matkustusvalmiutta ja mahdollisuus tarvittaessa mukauttaa työaikojasi vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

*Työskentelykielemme on suomi ja muu kielitaito lasketaan eduksesi.

sukitus
Hakuohjeet
sukitus

Haku avoimiin tehtäviin on auki 21.6.2020 saakka. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:si palkkatoiveineen sähköpostitse otsikolla ”aluemyyntipäällikkö” osoitteeseen rekry@virra.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tavoitteemme on täyttää paikat viimeistään elokuun alusta lähtien, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella pe 12.6.2020 klo 12 -14 ja ti 16.6.2020 klo 14 -16 Niko Helkearolta, 050 385 7690.

Toivon mukaan kiinnostuit ja kuulemme sinusta pian!