Kerrostalon putkiremontin hinta

Kerrostalon putki- ja viemäriremontin hinta vaihtelee luonnollisesti kiinteistön koon sekä remontin laajuuden mukaan. Me Virralla halusimme helpottaa hintatietojen etsimisisessä ja rakensimme juuri tähän tarkoitukseen helpon hintalaskurin, joka auttaa kerrostalon putkiremontin hintatason hahmottamisessa. Laskurissa on arvioitu sukituksen hinta, sillä suosittelemme sukitusta saneerausmenetelmänä kaikkiin kohteisiin joihin se on mahdollista toteuttaa laadukkaasti.

Hintalaskuri vertaa kohteesta annettuja tietoja toteutuneiden projektien sukitusten hintoihin ja näyttää näiden mukaisia hintaesimerkkejä, sekä kertoo mitä kaikkea kyseiseen projektiin ja hintaan on sisältynyt.

Hintalaskuri on todella hyödyllinen työkalu etenkin siinä vaiheessa, kun kerrostalon linjasaneeraus häämöttää jo tulevaisuudessa ja on aika lähteä etsimään alustavia hintatietoja. Laskurilla sukituksen hinnasta voi saada paremman käsityksen ja lähteä tekemään budjetointia sekä remonttisuunnitelmaa hyvissä ajoin.

Me toimimme apuna vesi- ja viemärijärjestelmiin liittyvissä asioissa ja toimitamme lisätietoa hintaesimerkeistä tarvittaessa. Hoidamme kiinteistönne putkiremontin ammattitaidolla asialliseen hintaan.

Putkiremontin hintaesimerkki, kun remontti tehdään sukittamalla

Alla esimerkki siitä, mitä putkiremontti sukittamalla kerrostaloon voi maksaa:

Putkiremontti 70-luvun kerrostaloon

  • 40 asuntoa, noin 2000 m².
  • Kokonaishinta 710 000 €.
  • Sis. suunnitelmien teko, vesijohtojen uusinta ja viemäreiden sukitus.
  • 17 750 € / asunto, 355 € / m².
  • Kiinteistöliiton remonttibarometrin mediaani vastaavalle remontille on 800 € / m², eikä se silloin sisällä sähkötöitä eikä suunnittelua.

Laskurilla näet lisää hintaesimerkkejä sukituksen hinnasta eri kohteissa. Sukitusten hintoihin voidaan asiakkaan halutessa myös sisällyttää suunnitelmat ja viranomaisten vaatimat tarkastukset.

Kun siis haluat isännöitsijänä lisätietoja kerrostalon putkiremontin ja viemäriremontin hinnasta, ota meihin suoraan yhteyttä!

Tarjouksen voi pyytää myös sivun oikeassa yläkulmassa olevan ”Tarjouspyyntö” -painikkeen kautta. Tarjouspyyntöön vastaamme lähettämällä tarkemman kerrostalon putki- ja viemäriremontin hinta-arvion kyseisen kiinteistösi tarpeiden ja koon mukaan.