Yhdessä olemme enemmän

danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x

Virra on 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, joka syntyi vuonna 2020, kun kokeneet putkistosaneerauksien ammattilaiset, Sewerex Oy ja New Tube Suomi Oy yhdistyivät.

Tarjoamme toimivimman kokonaispalvelun putkistojen saneeraukseen koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kouvolassa, Lahdessa, Lempäälässä, Liedossa, Oulussa ja Seinäjoella.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme asiakkaiden tarpeiden mukaan ja hallitsemme niin sukituksen kuin muutkin putkiremonttimenetelmät. Olemme hybridiremonttien asiantuntija ja edelläkävijä.

Toimintamme ajuri on halu helpottaa suomalaisten asumista. Kun me hoidamme putkien saneerauksen, asiakas voi nauttia taas kymmeniä vuosia asumisesta viemärien ja vesijohtojen olemassaolon unohtaen.

danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x
Virra numeroina
YLI
1300
Taloyhtiöasiakasta
YLI
400 000
metriä saneerattua viemäriä
YLI
25
vuotta yhteenlaskettua kokemusta
charles-deluvio-456791-unsplash-960x1440
TARVE
Rakennuskannan korjausvaje kasvaa
charles-deluvio-456791-unsplash-960x1440

Suomessa rakennuskannan arvo on arvioiden mukaan noin 500 miljardia euroa eli rakennuksiin on sitoutunut n.45% kansallisvarallisuudestamme. Merkittävä osa rakennuskannasta koostuu 1960-80 luvulla rakennetuista asuinrakennuksista, joita ei ole vielä peruskorjattu.

Asuinrakennusten korjauksiin olisi sijoitettava vuosina 2016-25 9,4 miljardia euroa ja sitä seuraavalla kymmenvuotiskaudella asuinrakennusten korjaustarve kasvaa n. 11,1 miljardiin euroon.

Kuntien palvelurakennusrakennuskannassa korjausvaje on n. 9 miljardia euroa ja mikäli huomioidaan tämän päivän toiminnalliset tarpeet ja laatuvaatimukset, perusparannustarve nousee 16,5 miljardiin euroon

mikael-cho-344275-unsplash@3x
RATKAISU
Oikeita toimenpiteitä oikeaan aikaan
mikael-cho-344275-unsplash@3x

Korjausvastuu on merkittävä, sillä ilman vanhan kannan parantamista asetettuihin hiilineutraalisuuden tavoitteisiin ei päästä ja kiinteistökantamme rapistuu entisestään.

Kiinteistön rakenteet ovat rakennuksen sielu. Kun kiinteistöjä korjataan oikein, eli oikeasta paikasta oikeaan aikaan, voidaan saavuttaa pitkäaikaisia hyötyjä ja välttyä tarpeettomilta pintojen uusimisilta ja muilta kosmeettisilta remonteilta, jotka eivät edesauta kiinteistön toimintaa pitkällä aikavälillä tarkasteltuna.

Hybridiremonttimme mahdollistaa kiinteistön vesi- ja viemärijärjestelmien saneerauksen kustannustehokkaasti, asiakasystävällisesti ja ilman tarpeettomia purku- ja uusimistöitä. Hybridiremontissa viemärit saneerataan sukittamalla ja vesijohdot uusitaan pinta-asennuksena, ilman tarpeettomia rakenteiden avauksia ja purkutöitä.

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö