Viemäreiden sukitus

viemäriremontti

Viemäreiden sukitus tarjoaa nykyaikaisen ja kustannustehokkaan menetelmän vanhojen sisäpuolisten viemäreiden saneeraukseen kiinteistön rakenteita purkamatta. Viemärisaneerauksen aikana vanhan putken sisään sukitetaan paineilman avulla uusi putki, joka korjaa vanhan putken reiät ja halkeamat. Lopputulos on tasalaatuinen, saumaton ja vuosikymmeniä kestävä, minkä lisäksi saneeraus on ohi purkamista vaativia putkiston vaihtoa pienemmillä lisätöillä, mikä laskee sukituksen hintaa.

Toteutamme viemäreiden sukitukset erilaisiin kiinteistöihin aina sukitustutkimuksista varsinaisen sukitustyön toteutukseen asti. Palvelemme mm. taloyhtiöitä, yrityksiä, julkista sektoria sekä teollisuusyrityksiä – ainoana Suomessa, jonka sukituspalvelut kattavat oikeasti koko Suomen alueen. Ota yhteyttä ja kartoitetaan putkistojen kunto ja sukituksen soveltuvuus kohteeseenne!

Ota yhteyttä
viemäriremontti
Kannattaako viemärin sukitus?

Viemärin sukitus tarjoaa perinteisiin viemärisaneerausmenetelmiin verrattaessa useita etuja. Sukitus on menetelmänä nopea ja sujuva, mikä tekee viemäriremontista ketterän, sekä ajan lisäksi myös rahaa säästävän – sukituksen hinta voi olla tapauskohtaisesti jopa kolmasosa perinteisen putkiremontin hinnasta. Viemäriputken sukitus on lopputulokseltaan tasalaatuisempi kuin harjaus- tai ruiskuvalumenetelmillä toteutettu saneeraus, koska menetelmän avulla putken ylä- ja alapinnoista sekä mutkakohdista tulee saumattomia, vahvoja ja tasalaatuisia paineilmalla puhalletun sukan ansiosta. Asennushetkellä pehmeä putki kovettuu nopeasti vastaamaan viemäriputken käyttövaatimuksiin.

Saneerausmenetelmänä viemärien sukitus minimoi purkutyöt kiinteistössä ja on siisti toteuttaa. Tiloissa voi asua ja oleskella myös viemäriremontin aikana. Mikäli olet epävarma soveltuuko viemärin sukitus kiinteistösi putkistoille, voit tilata meiltä sukitustutkimuksen, jossa kartoitamme putkiston kunnon ja annamme arvion soveltuuko viemärin sukitus kiinteistöönne.

Tutustu sukitustutkimukseen
Mitä tarkoittaa viemäreiden sukitus?
arrow sign
Kuinka kauan viemäreiden sukitus kestää?
arrow sign
Pitkäikäinen ja EuroFinnsin (ent. VTT) testaama
arrow sign
Sukitus on ympäristöystävällismepi viemärisaneerausmenetelmä
arrow sign
Sukitus on lähes kaikkiin kohteisiin sopiva ratkaisu
arrow sign

Työvaiheet: miten viemärin sukitus tehdään?

1. Asukasinfo
arrow sign
2. Työmaan perustaminen
arrow sign
3. Valmistelut ja putkiston puhdistus
arrow sign
4. Putkiston dokumentointi ennen kunnostustöiden aloittamista
arrow sign
5. Sukitus
arrow sign
6. Haarakohtien saneeraus
arrow sign
7. Laadunvarmistus ja dokumentointi
arrow sign
8. Työn luovutus
arrow sign
Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö