Kenelle

danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x

Tarjoamme palveluitamme, apuamme ja asiantuntijuuttamme mm. taloyhtiöille, liikekiinteistöille, kauppakeskuksille, tehtaille ja muille tuotantolaitoksille, kunnille ja kaupungeille, sairaaloille sekä kotitalouksille.

Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden, suunnittelijoiden, valvojien sekä eri viranomaisten kanssa.

danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x
Kenelle
Isännöitsijöille icon
Isännöitsijöille

Toimimme isännöitsijöiden apuna ja asiantuntijana vesi- ja viemärijärjestelmiin liittyvissä asioissa, alkaen kuntokartoituksista ja vikojen selvittelystä aina laajoihin putkiremonttihankkeisiin.

Suunnittelijoille icon
Suunnittelijoille

Asiantuntevan kumppanin avulla suunnittelijan ei ole välttämätöntä itse tietää eri saneerausmenetelmien soveltuvuudesta eri tilanteisiin tai niiden teknisistä ominaisuuksista – me olemme valmiita auttamaan!

Taloyhtiöille icon
Taloyhtiöille

Luotettavan ja asiantuntevan kumppanin avulla hallitus pystyy huolehtimaan omien velvollisuuksiensa asianmukaisesta hoitamisesta ja siten edistämään taloyhtiön asioita parhaalla mahdollisella tavalla.

Omakotiasukkaille icon
Omakotiasukkaille

Omakotitalojen viemärisaneeraus voidaan nykyisin toteuttaa rakenteita rikkomattomalla tekniikalla, sukittamalla.
Sukitus säästää asukkaiden aikaa ja rahaa, sillä teemme viemärisaneerauksen rakenteita rikkomatta, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Teollisuudelle icon
Teollisuudelle

Teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyöt vaativat toteuttajaltaan sekä kokemusta että ammattitaitoa.
Meillä on pitkä kokemus vesi- ja viemärijohtojen saneerauksista ja huoltotöistä erilaisissa teollisissa kohteissa ja sen myötä tieto siitä, mitä kaikkea on huomioitava

Julkiselle sektorille icon
Julkiselle sektorille

Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita putkistosaneerauksia niin sairaaloissa, kouluissa, muissa oppilaitoksissa kuin monissa muissa julkishallinnon kohteessa.
Tarjoamamme palvelut helpottavat asiakkaan arkea, turvaavat kiinteistöjen toimintaa ja häiritsevät normaalia toimintaa mahdollisimman vähän.

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski
Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö