Sukitus Oulu

Toteutamme linjasaneerauksia, putkiremontteja, putkistosaneerauksia sukittamalla Oulussa ja Pohjois-Suomessa, yli 15 vuoden kokemuksella. Olemme toteuttaneet sukituksia useisiin eri kohteisiin Oulussa sekä muualla Pohjois-Suomessa. Mm. useisiin taloyhtiöihin, sairaaloihin, omakotitaloihin sekä muihin kohteisiin.

Tutustu myös: Putkiremontti Oulu

Laajojen putkistoremonttien lisäksi tutkimme viemärivikoja, ja korjaamme vuotavia viemäreitä sukittamalla Oulussa ja ympäri Pohjois-Suomea.

Asiantuntijamme auttavat teitä mielellään kaikissa putkisto-ongelmissanne. Löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot täältä:  www.virra.fi/yhteystiedot

Viemäreiden sukitus – mitä se tarkoittaa?

Sukittamalla saadaan tehtyä ekologinen, moderni ja nopea putkiremontti vanhoille sisäpuolisille viemäriputkille rakenteita purkamatta.

Sukituksessa vanhan putken sisään asennetaan paineilman avulla epoksisukka, joka muovautuu vanhaa putkea mukaillen tämän sisäpinnnoille. Uusi epoksisukka muodostaa itsensäkantavan putken vanhojen putkien sisäpuolelle samalla korjaten vanhasta putkesta kaikki reiät ja halkeamat. Lopputulos on kuin uusi putki joka kestää testatusti vuosikymmeniä. Putkiremontti sukittamalla on menetelmänä paljon tasalaatuisempi ja sileämpi kuin ruiskuvalu- tai harjausmenetelmä, koska putken ylä- ja alapinnoista sekä mutkakohdista tulee aina tasaisia ja erittäin vahvoja.

Mm. valurauta- muovi, ruukku- sekä betoniputket voidaan korjata sukittamalla. Viemäreiden sukitusta voidaan myös käyttää monipuolisesti omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa sekä suuremmissa liike- ja teollisuusrakennuksissa. Eli olipa kohteesi mikä vain Oulussa tai Pohjois-Suomessa, on viemärin sukitus lähes aina mahdollista.

Ota yhteyttä

Miksi sukitus on hyvä vaihtoehto?

Kiinteistöliiton säännöllisesti toteuttaman putkibarometri-tutkimuksen mukaan sukituksen suosio on reilussa kasvussa ja vastaavasti perinteisen putkiremontin suosio on pienenemässä. Tämän voidaan olettaa johtuvan sukituksen helppoudesta ja kustannustehokkuudesta verrattaessa perinteiseen putkiremonttiin.

Sukitus on edullinen ja helppo vaihtoehto putkiremontille

Kustannustehokas ja asiakasystävällinen viemäreiden sukitus on siisti ja nopeasti valmistuva viemäriremontti, ja se on pääsääntöisesti mahdollista tehdä täysin rakenteita rikkomatta. Asuintaloissa huoneistokohtaisen sukituksen kesto on yleensä 5–10 työpäivää, ja työn aikana asuntoa sekä piha-aluetta voidaan huoletta käyttää. Kotona voi näin asua koko remontin ajan!

Pohjaviemärin sukituksen ollessa käynnissä, ohipumppauksen avulla viemäreitä voidaan käyttää täysin normaalisti. Virra tiedottaa asukkaita sukituksen etenemisestä ja eri vaiheista, aikatauluista sekä mahdollisista viemäreiden käyttökatkoista.

Esimerkiksi asuinkerrostalossa sukitus valmistuu yhden asunnon tai putkilinjan osalta yleensä 1–2 viikossa. Liiketiloissa työt suunnitellaan siten, että liiketoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän.

Luotettava ja huoleton viemäreiden sukitus takaa mielenrauhan

Toimiva ja luotettava viemäröinti on osa viihtyisää ja turvallista asumista. Sukitus muodostaa joustavan, liukkaan ja saumattoman pinnan vanhan putkiston sisälle. Näin tukkeumia ei muodostu, viemäreiden avaustarve vähenee sekä vuoto- ja muut käyttöriskit pienenevät.

Sukitetun putken sileä ja liukas sisäpinta pitää viemärin virtausominaisuudet erinomaisina. Viemärisaneerauksen jälkeen putkisto onkin usein myös huomattavasti aiempaa hiljaisempi, sillä sukitus vaimentaa tehokkaasti viemärin häiriöääniä. Sukituksen voidaankin sanoa olevan käytännössä uusien putkistojen veroinen.

Sukitusmenetelmämme on EuroFinsin (ent. VTT) testaama

Oikein ja laadukkaasti toteutetun sukituksen käyttöikä on keskimäärin noin 30–60 vuotta ja Eurofins (ent. VTT) on simuloinut Virran saneeraamille putkille vähintään jopa 40 vuoden käyttöiän omissa testeissään ja vanhentamiskokeissa. Sertifiointi on oleellinen osa laadunvarmistusta. Sertifikaattimme ovatkin osoitus siitä, että Virran laadukkaat työmenetelmät ja työssä käytettävät materiaalit ovat tutkitusti luotettava valinta viemärisaneerausmenetelmäksi.

Sukitus on ekologinen vaihtoehto

Virran toteuttama viemäreiden sukitus on osa ympäristöystävällistä sekä ekologista korjausrakentamista, sillä vanhoja paikoilleen jääviä putkia pystytään hyödyntämään osana uutta viemäröintiä.

Sukitus jättää myös jälkeensä vain murto-osan jätettä verrattuna perinteiseen putkiremonttiin, sillä olemassa olevia rakenteita ei tarvitse purkaa. Saneerauksen aikana lajittelemme ja kierrätämme kohteessa kertyvät jätteet asianmukaisesti.

Vuotava viemäri on aina syytä tutkia ja korjata

Äkilliset viemäriviat aiheuttavat usein paljon huolia. Vuotavia viemäreitä on useita erilaisia ja aina koko viemärijärjestelmän sukitusta ei tarvita vaan vika saattaa olla mahdollista korjata paikallisesti.

Viemärin painuminen tai sortuminen ovat lähes ainoat syyt kaivaa viemäri esille rakenteista ja vaihtaa putki uuteen. Muussa tapauksessa moderni ja rakenteita rikkomaton sukitus on loistava vaihtoehto.

Vuotavan viemärin tai lattiakaivon korjaaminen onkin parasta ja helpointa antaa asiantuntijan hoidettavaksi. Saavumme kartoittamaan kohteen, arvioimme korjaustarpeen ja suosittelemme parasta mahdollista korjausmenetelmää.

Asiantuntijamme Pohjois-Suomessa auttavat teitä mielellään kaikissa putkisto-ongelmissanne. Yhteystiedot löydät täältä:  www.virra.fi/yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Viemärin sukituksen kiinnostaessa, voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisätietoa oman kiinteistösi saneerauksesta. Autamme sinua aina mielellämme tarjoamalla vastaukset kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tai laskemalla tarkan kustannusarvion kohteesi mahdollisesta sukituksesta. Ota siis meihin rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla tai sivulta löytyvän chatin kautta!

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö