Sopiiko Sukitus™ – mikä se on?

20108_15

Viemäreiden sukitus on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa saneerata viemärit. Virran Sopiiko Sukitus™ -tutkimuksella selvität helposti ja edullisesti soveltuuko sukitusmenetelmä kiinteistön viemärinsaneerausmenetelmäksi. Tutkimuksen avulla voidaan huomioida sukitustyön toteutukseen vaikuttavia tekijöitä ja muuttujia jo etukäteen, ennen suunnittelutyön tai varsinaisen saneeraustyön aloittamista. Tutkimus on nopea toteuttaa eikä se aiheuta kiinteistön asukkaille häiriötä. 

Teemme Sopiiko Sukitus –tutkimuksia koko Suomen alueella. Ota yhteys asiantuntijaamme, niin kerromme mielellään lisää! 

Ota yhteyttä!
20108_15
PHOTO-2021-06-30-10-26-23
VIEMÄRIREMONTTI EDESSÄ?
Miten Sopiiko sukitus™ –tutkimus toteutetaan?
PHOTO-2021-06-30-10-26-23

Sopiiko Sukitus -tutkimus on tarkoitettu ensisijaisesti kerrostalojen viemäreiden tutkimiseen, mutta sitä voidaan mukauttaa myös muiden kiinteistöjen tarpeisiin. Varmistamme aina tutkimuksen soveltuvuuden kyseessä olevaan kiinteistöön ennen työn toteutusta. 

Tutkimuksessa käydään läpi pistokoeluontoisesti huoneistojen, kellari- ja ullakkotilojen sekä muiden sukituksen kannalta oleellisten tilojen viemärijärjestelmiä. Tehdyt havainnot koostetaan selkeäksi raportiksi, joka antaa kiinteistön omistajille tärkeää ja hyödyllistä tietoa päätöksenteon tueksi. Havainnoista on myös merkittävää hyötyä, kun viemärisaneerauksesta tehdään yksityiskohtaisempi toteutussuunnitelma.  

Tutkimuksen sisältö on suunniteltu selvittämään ainoastaan sukitustyön toteutukseen vaikuttavia tekijöitä ja muuttujia. Viemärijärjestelmän tekniseen käyttöikään tai saneeraustarpeen kiireellisyyteen tutkimus ei anna vastauksia. 

Pyydä tarjous Sopiiko Sukitus™ -tutkimuksesta
Sukittaja Virra
Sopiiko Sukitus™ -tutkimuksen hinta
Sukittaja Virra

Hintaesimerkki kerrostaloihin suunnatusta sukitustutkimuksesta: 

Vakiosisältöinen tutkimus on kiinteähintainen: 2 250 €/rakennus, alv 0 % (2790 €/rakennus sis. alv 24 %). Mikäli halutaan tutkia enemmän kuin 3 huoneistoa, lisähinta 50 €/tutkittava huoneisto, alv 0 %.  

Hinta pitää sisällään seuraavat työt: 

  • runkoviemärin painehuuhtelu (jätevesiviemäri sekä mahdollisen sadevesiviemärin huuhtelu)
  • runkoviemärin tv-kuvaus viemärikameralla sekä videotallenne kuvauksesta (jätevesiviemäri sekä mahdollisen sadevesiviemärin kuvaus)
  • kellarikerroksen vesi- ja viemäripisteiden silmämääräinen tutkiminen ja paikantaminen/merkitseminen LVI-kuviin sekä sukituksen toteutukseen liittyvien huomioiden tekeminen (jätevesiviemäri sekä sadevesiviemäri, jos sellainen on)
  • pystyviemäreiden silmämääräinen tutkiminen ja paikantaminen/merkitseminen LVI-kuviin kellarissa ja ullakolla sekä sukituksen toteutukseen liittyvien huomioiden tekeminen (jätevesiviemäri sekä sadevesiviemäri, jos sellainen on)
  • huoneistoviemäreiden vesi- ja viemäripisteiden silmämääräinen tutkimus pistokoeluontoisesti ja sukituksen toteutukseen liittyvien huomioiden tekeminen, kolme (3) huoneistoa per talo 
  • turvallisen kattotyöskentelyn arviointi 
  • viemärin seinämävahvuuden mittaaminen pistokoeluontoisesti 1kpl/talo (tehdään, mikäli pystyviemäri on kellarikerroksessa näkyvissä) 
  • selkeä raportti, joka luovutetaan tilaajalle työn valmistuttua 

Sopiiko Sukitus –tutkimuksen sisältöä voidaan aina muokata taloyhtiön tarpeiden mukaan. Tällaisessa tilanteessa annamme erillisen tarjouksen.  

Varaa aika
Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö