Putkiremontin suunnittelu

create-online-engineering-profession-leading-building-construction-industry-reform-featured-1140x783

Edessä putkiremontin suunnittelu? Vesijohto- ja viemärisaneeraukset vaativat suunnittelijalta eri menetelmien ja rakennustapojen ymmärtämistä. Monesti on myös huomioitava taloyhtiöiden korjaushistoria, rahoitustilanne ja sen myötä eri työvaiheiden jaksotus pidemmälle ajalle.

Kun putkiremontin suunnittelu on edessä, nousee tärkeimmäksi kysymykseksi, mitkä saneerausmenetelmistä ovat tänä päivänä kaikkein kustannustehokkaimpia ja kannattavimpia toteuttaa. Vanhat, raskaat ja kalliit, rakenteita avaamalla toteutettavat saneeraukset kun eivät enää tänä päivänä tarjoa läheskään parhaita etuja. Virran hybridiremontti onkin monesti perusteltu, kustannustehokkain ja aina virran verran parempi toteutusvaihtoehto. Kun siis ensi kerralla putkiremontin suunnittelu tulee ajankohtaiseksi, kysy asiantuntijoiltamme apua saneeraushankkeen suunnitteluun ja toteutukseen!

Ota yhteys asiantuntijaan
create-online-engineering-profession-leading-building-construction-industry-reform-featured-1140x783

Sukitus tarjoaa modernin menetelmän

Sukitus on tällä hetkellä ehkä kaikkein tunnetuin moderni putkistojen saneerausmenetelmä. Tämä luotettava tekniikka on saatavilla isoihin linjoihin sekä kiinteistöjen sisäpuolisten putkistojen kunnostamiseen. Kehittyneiden menetelmien avulla aikaisemmin haasteelliset pienet ja mutkaiset putket eivät myöskään muodostu enää ongelmaksi. Menetelmien yhä jatkuvasti kehittyessä, tulevaisuus piilee sukitusratkaisuissa.

Hybridiremontti yhdistää vesijohtojen ja viemäreiden saneerauksen

Hybridiremontti, eli viemäreiden saneeraus sukittamalla ja vesijohtojen uusiminen pinta-asennuksena on jatkuvasti yleistyvä menetelmä toteuttaa taloyhtiön vesi- ja viemärisaneeraus. Käyttämämme menetelmän edut ovat kiistattomat.

charles-deluvio-456791-unsplash-960x1440
ASIANTUNTIJA AUTTAA
Suunnittelijan työtä tukemassa
charles-deluvio-456791-unsplash-960x1440

Pyydä putkiremontin suunnitteluun asiantuntijamme avuksi

Asiantuntijamme tekevät tiivistä yhteistyötä erilaisten suunnittelijoiden kanssa lukuisissa hankkeissa vuosittain. Asiantuntevan kumppanin avulla suunnittelijan ei kuitenkaan ole välttämätöntä itse tietää eri saneerausmenetelmien soveltuvuudesta eri tilanteisiin tai niiden teknisistä ominaisuuksista – me olemme valmiita auttamaan! Kun siis ensi kerralla putkiremontin suunnittelu tulee ajankohtaiseksi, pyydä asiantuntijoidemme apua.

Ota yhteys asiantuntijaamme
Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö