Suunnittelijoille

create-online-engineering-profession-leading-building-construction-industry-reform-featured-1140x783

Vesijohto- ja viemärisaneeraukset vaativat suunnittelijalta eri menetelmien ja rakennustapojen ymmärtämistä. Monesti on myös huomioitava taloyhtiöiden korjaushistoria, rahoitustilanne ja sen myötä eri työvaiheiden jaksotus pidemmälle ajalle.

Virran hybridiremontti onkin monesti perusteltu, kustannustehokkain ja virran verran parempi toteutusvaihtoehto.

Ota yhteys asiantuntijaan
create-online-engineering-profession-leading-building-construction-industry-reform-featured-1140x783
charles-deluvio-456791-unsplash-960x1440
ASIANTUNTIJA AUTTAA
Suunnittelijan työtä tukemassa
charles-deluvio-456791-unsplash-960x1440

Sukitus on ehkä tunnetuin moderni putkistojen saneerausmenetelmistä. Tämä luotettava tekniikka on saatavilla isoihin linjoihin sekä kiinteistöjen sisäpuolisten putkistojen kunnostamiseen. Kehittyneiden menetelmien avulla aikaisemmin haasteelliset pienet ja mutkaiset putket eivät ole ongelma. Menetelmien yhä jatkuvasti kehittyessä tulevaisuus on sukitusratkaisuissa.

Hybridiremontti, eli viemäreiden saneeraus sukittamalla ja vesijohtojen uusiminen pinta-asennuksena on jatkuvasti yleistyvä menetelmä toteuttaa taloyhtiöiden vesi- ja viemärisaneeraus. Käyttämiemme menetelmän edut ovat kiistattomat.

Asiantuntijamme tekevät tiiviistä yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa lukuisissa hankkeissa vuosittain. Asiantuntevan kumppanin avulla suunnittelijan ei ole välttämätöntä itse tietää eri saneerausmenetelmien soveltuvuudesta eri tilanteisiin tai niiden teknisistä ominaisuuksista – me olemme valmiita auttamaan!

 

 

Ota yhteys asiantuntijaamme
Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski
Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö