Sukitus Turku

Toteutamme putkiremontteja, putkistosaneerauksia, linjasaneerauksia sukitusmenetelmää käyttäen Turussa ja koko Länsi-Suomessa. Olemme suorittaneet sukituksia yli 15 vuoden kokemuksella Turussa sekä muualla Suomessa mm. useisiin taloyhtiöihin, sairaaloihin, omakotitaloihin, liikekeskuksiin sekä muihin kohteisiin.

Näet listauksen referenssikohteistamme omalta sivultaan.

Uusimme viemäreitä sukittamalla, tutkimme mahdollisia viemärivikoja ja korjaamme viemäreitä sukitusta hyväksikäyttäen Turussa ja muualla Länsi-Suomessa,

Asiantuntijamme auttavat mielellään kaikissa putkistoihin tai viemärointiin liittyvissä ongelmissa. Asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät omalta sivultaan.

Viemäreiden sukituksella uutta vastaavat viemärit rakenteita purkamatta

Viemäreiden sukituksella saadaan uutta vastaavat viemärit rakenteita purkamatta. Näin saavutetaan kustannussäästöjä sekä putkiremontti on nopeasti ohi verrattaessa perinteiseen putkiremonttiin.

Sukittamalla vanhojen viemäriputkien sisään saadaan asennettua epoksisukka, joka muovautuu vanhojen viemäriputkien sisäpuolelle peittäen kaikki halkeamat ja repeämät. Itse sukan asennus tapahtuu paineilmaa hyväksikäyttäen. Sukitettu epoksisukka muodostaa näin uuden viemäriputken vanhan putken sisäpintaa mukaillen. Uusi sukittamalla tehty viemäriputkisto on epoksisukan ansiosta erittäin tasalaatuinen sekä sileä.

Sukituksen avulla pystytään korjaamaan käytännössä kaikenlaiset viemäriputket kuten valurauta- muovi, ruukku- ja betoniputket. Sukitus onnistuu myös kohteesta riippumatta lähes kaikkialla kuten omakotitaloissa, taloyhtiöissä sekä liike- ja teollisuusrakennuksissa. Mikäli siis etsit kustannustehokasta, helppoa sekä luotettavaa putkiremonttia Turussa tai muualla Länsi-Suomessa niin ota yhteyttä!

Jos haluat lukea kuinka Virran suorittama viemärin sukitus etenee pääset perehtymään sukituksen työvaiheisiin omalta sivultaan.

Ota yhteyttä

Viemärin sukitus vs perinteinen putkiremontti

Perinteisessä putkiremontissa putket joudutaan kaivamaan esiin ja rakenteita joudutaan rikkomaan. Viemäreiden sukituksessa puolestaan seinien purkamiselle, kaatamiselle tai muutoin rakenteiden rikkomiselle ei ole tarvetta, vaan sukituksen avulla vanhaa putkistoa voidaan hyötykäyttää asentamalla epoksisukka vanhan putkiston sisään. Uusi putkisto kantaa itse itsensä vanhan putkiston sisällä ja toimii kuin uusi putki.

Putkiremontti helposti ja nopeasti sukittamalla

Kustannustehokas ja asukasystävällinen viemäreiden sukitus on siisti ja nopeasti valmistuva viemäriremontti. Asuintaloissa huoneistokohtaisen sukituksen kesto on yleensä 5–10 työpäivää, ja työn aikana asuntoa sekä piha-aluetta voidaan huoletta käyttää. Kotona voi siis asua koko remontin ajan! Asuinkerrostalossa sukitus puolestaan valmistuu yhden asunnon tai putkilinjan osalta useimmiten 1–2 viikossa. Liiketiloissa työt suunnitellaan niin, että liiketoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän.

Lisäksi käytettäessä ohipumppausta, pohjaviemäriden sukituksen ollessa käynnissä, voidaan viemäreitä käyttää normaalisti. Virran asiantuntijat tiedottavat aina kuinka sukitus etenee, tulevista työviheista sekä ilmoitamme mahdollisista viemäreiden käyttökatkoista.

Sukittamalla toteutettu viemäri toimii ja kestää kuin uusi

Viemärin sukituksessa vanhan viemärin sisäpuolelle muodostuvan sukan sisäpinta on joustava, liukas ja saumaton. Näin tukkeumia ei muodostu, viemäreiden avaustarve vähenee sekä vuoto- ja muut käyttöriskit pienenevät. Sukitettu viemäri on usein myös merkittävästi hiljaisempi, sillä sukitus vaimentaa tehokkaasti viemärin häiriöääniä. Lisäksi sukitettu viemäri kestää erittäin pitkään. Tutkimusten mukaan käyttämämme viemärin sukitusmenetelmä takaa vähintään 40 vuoden käyttöiän putkistoille.

Sukitusmenetelmämme on testattu EuroFinsin (ent. VTT) toimesta

Laadukkaasti ja oikein toteutetun viemärin sukituksen käyttöikä on keskimäärin noin 30–60 vuotta. Eurofins (ent. VTT) on simuloinut Virran saneeraamille putkille vähintään jopa 40 vuoden käyttöiän omissa testeissään ja vanhentamiskokeissa. Sertifiointi on oleellinen osa laadunvarmistusta. Sertifikaattimme ovatkin osoitus siitä, että Virran laadukkaat työstömenetelmät ja työssä käytettävät materiaalit ovat tutkitusti luotettava valinta putkiremontin menetelmäksi.

Sukitus on ympäristöystävällinen vaihtoehto linjasaneeraukselle

Viemäreiden sukitus on osa ympäristöystävällistä sekä ekologista korjausrakentamista. Vanhoja paikalleen jääviä putkia voidaan hyötykäyttää tehtäessä uutta viemäröintiä sukittamalla.

Sukituksessa syntyvän jätteen määrä jää murto-osaan verrattaessa perinteiseen linjasaneeraukseen eli putkiremonttiin. Tämä johtuu siitä että rakenteisiin ei ole tarvinnut koskea sukituksen aikana eikä purkujätettä näin pääse syntymään. Sukituksen aikana syntyneen jätteen hoidamme asianmukaiseen kierrätykseen.

Tarkastamme myös vuotavat viemärit Turussa ja koko Länsi-Suomessa

Mikäli huomaat että viemärisi vuotaa tai epäilet, että viemärissä on vuotoja niin ota yhteyttä. Saavumme paikalle tarkastamaan mahdollisen vuodon kohdan ja määrittelemme tälle tarvittavat korjaustarpeet sekä oikean korjausmenetelmän. Aina koko viemärijärjestelmän sukitus ei ole tarpeellista, mikäli vuoto voidaan korjata paikallisesti.

Käytännössä viemärin painuminen tai sortuminen ovat lähes ainoat syyt kaivaa viemäri esille rakenteista ja vaihtaa putki uuteen. Muussa tapauksessa moderni, kustannustehokas ja rakenteita rikkomaton viemäreiden sukitus on erinomainen vaihtoehto.

Asiantuntijamme Länsi-Suomessa auttavat teitä mielellään kaikissa putkisto-ongelmissanne.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun viemärin sukitus kiinnostaa, voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisätietoa oman kiinteistösi linjasaneerauksesta. Autamme sinua aina mielellämme tarjoamalla vastaukset kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tai laskemalla tarkan kustannusarvion kohteesi mahdollisesta sukituksesta. Ota siis meihin rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla tai sivulta löytyvän chatin kautta!

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö