Sukitus Kouvola

Toteutamme linjasaneerauksia sukittamalla, putkiremontteja ja putkistosaneerauksia Kouvolassa ja useassa muussa kaupungissa ympäri Suomen. Voit tarkastella Virran toteuttamia projekteja Itä-Suomessa ja muualla Suomessa. Teemme yhteistyötä suunnittelijoiden, viranomaisten, isännöitsijöiden ja eri valvojien kanssa ja kaikki työt toteutetaan ammattitaidolla.

Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. taloyhtiöt, liikekiinteistöt, kauppakeskukset, tehtaat ja muut tuotantolaitokset, kunnat ja kaupungit, sairaalat ja muut julkishallinnon kohteet, sekä kotitaloudet. Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden, suunnittelijoiden, valvojien sekä eri viranomaisten kanssa.

Tutkimme viemäriviat, sukitamme putkistot ja korjaamme vuotavia viemäreitä. Viemäreiden sukitus onnistuu Kouvolassa, sekä laajasti muualla Itä-Suomessa. Toteutuneita projekteja on ollut Kouvolan lisäksi esimerkiksi myös Joensuussa ja Kotkassa.

Asiantuntijamme auttavat teitä mielellään kaikissa putkistoon tai viemärointiin liittyvissä ongelmissa. Asiantuntijoidemme puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löydät paikkakuntakohtaisesti yhteystiedot sivulta.

Mitä on viemärin sukitus?

Viemärin sukitus tarkoittaa toimenpidettä, jossa vanhojen putkien sisään asennetaan epoksisukka. Epoksisukka, eli uusi putki, muovautuu vanhan putken sisään paineilman avulla. Sukituksen avulla saadaan siis käytännössä uudet kestävät putket vanhojen putkien rakenteita hyödyntämällä. Sukitus takaa erittäin tasalaatuisen ja kestävän putkiston ja epoksisukka myös tukkii vanhassa putkistossa mahdollisesti aiheutuneet repeämät.

Sukitus toimenpiteellä voidaan korjata esimerkiksi betoni- tai vaikkapa valurautaputket. Kohteet voivat vaihdella esimerkiksi omakoti-, rivi-, kerrostalosta vaikkapa liike-/teollisuusrakennukseen. Linjasaneeraus eli putkiremontti voidaan suorittaa edellä mainittuihin esimerkkeihin sukittamalla. Jos etsit helppoa ja ammattitaidolla tehtyä putkiremonttia Itä-Suomen alueella, niin suosittelemme lämpimästi ottamaan yhteyttä.

Ota yhteyttä

Miksi valita sukitus perinteisen putkiremontin sijaan?

  • Sukituksen myötä syntyy huomattavasti vähemmän jätettä, kuin perinteisen putkiremontin eli linjasaneerauksen myötä. Rakenteita ei nimittäin tarvitse purkaa, ja tällöin ei synny ylimääräistä purkujätettä. Me Virralla myös huolehdimme sukituksen aikana syntyneen jätteen asianmukaisesta kierrätyksestä.
  • Myöskään seiniä ei yleensä tarvitse purkaa, joten sukitus on usein huomattavasti vaivattomampi prosessi myös asukkaalle.
  • Viemärin sukitus on ympäristöystävällinen ja ekologinen korjausmenetelmä, sillä vanhat putket voidaan jättää paikalleen ja hyödyntää sukituksessa.
  • Viemärin sukitus on nopeampi toimenpide, kuin perinteinen putkiremontti.

Kuinka kauan putkiremontti tai viemärin sukitus kestää?

Perinteisen putkiremontin kesto vaihtelee usein 6-12 viikon välillä. Putkiremontti ajaksi joudutaan usein hankkimaan väliaikaismajoitus, sillä putkiremontti vaikeuttaa asumista.

Viemärin sukitus sen sijaan on siisti ja nopeasti valmistuva viemäriremontti. Asuintaloissa huoneistokohtaisen viemärin sukituksen kesto on yleensä 5–10 työpäivää, ja työn aikana asunto sekä piha ovat asukkaan käytössä ja kotona voi asua koko remontin ajan!

Liiketilojen viemäreiden sukitus suunnitellaan aina niin, että työstä on mahdollisimman vähän häiriötä liiketoiminnalle.

Viemärit ovat käytössä koko sukituksen ajan ohipumppauksen ansiosta. Asiakas saa ajankohtaista tietoa Virralta putkiremontin vaiheista ja edistymisestä, sekä mahdollisista viemäreiden käyttökatkoista.

Sukittamalla pitkä viemäriputken kestoikä

Tutkimusten mukaan käyttämämme viemärin sukitus menetelmän avulla viemäriputken kestoikä on vähintään 40 vuotta.

Lisäksi sukitettu viemäriputkisto hiljaisempi, sillä sukitus vaimentaa tehokkaasti viemärin häiriöääniä. Putken sisäpinta on nimittäin liukas ja saumaton, ja lisäksi se joustaa vanhoja putkia paremmin. Näin myös tukkeumat vähenevät, eikä repeämiä muodostu niin helposti joustavuuden ansiosta.

Virran sukitusmenetelmä on testattu EuroFinsin toimesta

Ammattitaidolla toteutetun sukituksen kestoaika on keskimäärin noin 30–60 vuotta. Virran saneeraamille putkille on simuloitu vähintään jopa 40 vuoden käyttöikä Eurofinsin suorittamissa testeissä ja vanhentamiskokeissa. Virran työmenetelmät ja materiaalit ovat siis sertifioituja, joten ne ovat tutkitusti luotettavia ja varma valinta putkiremontille.

Mitä tehdä jos viemäri vuotaa?

Vuotavaa viemäriä ei kannata ikinä jättää tarkastamatta. Jos viemärisi tarvitsee pikaista tarkistusta tai korjaustarve on akuutti, pääsemme paikalle nopeallakin aikataululla. Kun saavumme kohteeseen, voimme arvioida korjaustarpeen ja suosittelemaan sopivaa menetelmää. Sukitus ei välttämättä ole tarpeellinen, jos viemäri on mahdollista korjata paikallisesti.

Ainoa syy kaivaa viemäri esiin rakenteistaan ja vaihtaa putki on jos viemäri on painunut tai sortunut. Muussa tapauksessa rakenteita vahingoittamaton ja nykyaikainen sukitus on todella hyvä vaihtoehto.

Jos etsinnässä on putkiremontin asiantuntija Kouvolassa, voitte jättää yhteydenottopyynnön, tai olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun viemärin sukitus kiinnostaa, voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisätietoa oman kiinteistösi saneerauksesta. Autamme sinua aina mielellämme tarjoamalla vastaukset kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tai laskemalla tarkan kustannusarvion kohteesi mahdollisesta sukituksesta. Ota siis meihin rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla tai sivun ylälaidasta löytyvän chatin kautta!

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö