Taloyhtiön putkiremontti

jacek-dylag-1145288-unsplash

Taloyhtiön putkiremontti on yksi suurimmista ja tärkeimmistä saneerauksista, joka kiinteistössä teetetään. Taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden edun kannalta onkin tärkeää, että rivitalon, paritalon tai kerrostalon putkiremontin suunnittelu ja toteutus tehdään asiantuntevan ja kokeneen kumppanin kanssa.

Kokonaisvaltainen putkiremontti taloyhtiöön modernilla tekniikalla

Uusia saneerausmenetelmiä hyödyntävä kustannustehokas ja nopea putkiremontti taloyhtiöön onnistuu modernin hybridiremontin avulla. Erikoisosaamiseemme lukeutuva kokonaisvaltaisen taloyhtiön putkiremontti pitää sisällään viemäreiden saneerauksen sukittamalla sekä vesijohtojen uusimisen pinta-asennuksella.

Ota yhteys asiantuntijaan
jacek-dylag-1145288-unsplash
viemäriremontti
ASIANTUNTIJA AUTTAA
viemäriremontti

Taloyhtiön hallituksen tukena

Asunto-osakeyhtiölain mukaan taloyhtiön hallituksen velvollisuus on huolehtia mm. kiinteistön ja rakennusten hoidosta. Hallitus varmistaa myös sen, että osakkaat ja asukkaat saavat taloyhtiössä riittävästi tietoa.

Vastuuta ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä taloyhtiön hallituksen ei kuulu eikä tarvitse olla kiinteistönpidon asiantuntija.

Asiantuntijamme auttavat vuosittain kymmeniä taloyhtiöiden hallituksia kaikissa rivitalojen ja kerrostalojen putkiremontteihin sekä vesi- ja viemäriongelmiin liittyvissä asioissa. Luotettavan ja asiantuntevan yhteistyökumppanin avulla hallitus pystyy huolehtimaan omien velvollisuuksiensa asianmukaisesta hoitamisesta ja siten edistämään taloyhtiön asioita parhaalla mahdollisella tavalla.

danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x
OLE KUIN KOTONASI
danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x

Asukkaan arkea helpottamassa

Taloyhtiön putkiremontit mielletään usein kalliiksi ja vaivalloisiksi. Toteuttamamme kokonaisvaltainen taloyhtiön putkistosaneeraus, eli hybridiremontti, on kuitenkin asukkaiden kannalta kaikkea muuta.

 • Kotona voi asua koko saneerauksen ajan.
 • Tilapäisiä majoituskuluja ei synny
 • Veden ja viemäreiden käyttökatkot ovat lyhyitä
 • Pöly- ja meluhaitat ovat hyvin vähäisiä
 • Kulkeminen on vaivatonta ja lähes esteetöntä koko saneerauksen ajan.
 • Hissit ovat normaalisti asukkaiden käytössä koko saneerauksen ajan
 • Erityistarpeet huomioidaan aina erikseen
 • Remontin jälkeen vesi virtaa ja viemärit vetävät moitteettomasti
architectural-design-architecture-building-2606383@3x
SÄILYTÄ ARVO
architectural-design-architecture-building-2606383@3x

Taloyhtiön putkiremontti turvaa sijoituksesi

Asunto-osake on monelle meistä koti, mutta samalla myös elämän suurin sijoitus ja tapa kerryttää varallisuutta. Siksi oikeaan aikaan ja oikeilla menetelmillä toteutettu taloyhtiön putkistosaneeraus on erittäin merkittävä asia.

Jotta asunto-osakkeen ja koko kiinteistön arvo säilyy, on taloyhtiöstä pidettävä huolta. Näin ollen jokainen taloyhtiön putkiremontti suunnitellaan aina yksilöllisesti, sillä toteutuksen sisältö riippuu kohteen ominaisuuksista – yhtä ainoaa oikeaa toteutustapaa ei ole olemassa. Asiantuntijoidemme avulla on mahdollista löytää ratkaisu, jolla sekä kiinteistön että asukkaiden yksilölliset tarpeet voidaan ottaa huomioon.

Vanhemmissa asuinkiinteistöissä on tyypillistä, että kiinteistön elinkaaren aikana huoneistoihin on tehty eriaikaisia remontteja, jolloin huoneistot voivat erota laatutason ja putkiston kunnon suhteen toisistaan merkittävästi. Käyttämiemme menetelmien avulla taloyhtiön huoneistojen yksilölliset ominaisuudet voidaan säilyttää ja näin osakkaan huoneistoonsa tekemät investoinnit myös säilyvät.

new_15_20160612_1534576576
TARVE VAIHTELEE
new_15_20160612_1534576576

Joustavuutta toteutukseen

Käyttämillämme menetelmillä voidaan löytää taloudellisesti järkevin kunnostusratkaisu ja -aikataulu kerrostalon tai muun kiinteistön putkistoille, huomioiden asiakkaan näkemykset ja tarpeet kiinteistön korjaus- ja ylläpitotarpeiden jaksottamisesta.

Esimerkiksi kerrostalon koko vesi- ja viemärijärjestelmää ei ole välttämättä tarpeellista tai taloudellisesti mahdollista kunnostaa kerralla. Tällöin taloyhtiön putkiremontin toteutus voidaan jaksottaa pienempiin kokonaisuuksiin, unohtamatta kuitenkaan toimenpiteiden oikea-aikaisuutta.

Toteuttamamme taloyhtiön putkiremontti onkin aina tekijänsä näköinen – laadukas, joustava ja kustannustehokas.

Ota yhteyttä

Taloyhtiön putkiremontin hinta

Taloyhtiön putkiremontin hinta vaihtelee luonnollisesti kiinteistön koon sekä remontoitavien putkien ja viemäreiden määrän mukaan, sillä ne vaikuttavat suuresti tehtävissä olevan saneeraustyön määrään. Kokosimme tähän alle kuitenkin muutamia esimerkkejä, joiden osalta saat jo hyvää osviittaa taloyhtiön putkiremontin hinnasta: 

 • 70-luvun kerrostalo, 40 asuntoa, noin 2000 m². Suunnitelmien teko, vesijohtojen uusinta ja viemäreiden sukitus. Kokonaishinta 710 000 €.
 • 17 750 € / asunto, 355 € / m². Kiinteistöliiton remonttibarometrin mediaani vastaavalle remontille on 800 € / m², eikä se silloin sisällä sähkötöitä eikä suunnittelua.
 • Kaikkiin hintoihin sisällytetään halutessasi myös suunnitelmat sekä viranomaisten vaatimat tarkastukset.

Kaikkiin hintoihin sisällytetään halutessasi myös suunnitelmat sekä viranomaisten vaatimat tarkastukset.
Kun sinua kiinnostaa tarkemmin taloyhtiön putkiremontin hinta kerrostalossa tai muussa kiinteistöissä, ota meihin yhteyttä ja kerro lisää tarpeistasi! Meiltä voit myös pyytää suoraan tarjouksen painamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta, jonka puitteissa laskemme sinulle heti tarkan putkiremontin hinta-arvion juuri oman taloyhtiösi tarpeiden ja koon mukaan.

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö