Sukitus Lahti

Virra Talotekniikka Oy toteuttaa Lahdessa ja Lahden alueella viemärisaneerauksia sukituksen avulla, yli 15 vuoden kokemuksella. Olemme toteuttaneet kokonaisvaltaisia putkistosaneerauksia Lahdessa ja ympäri Suomen jo yli sataan taloyhtiöön ja lukuisiin muihin kiinteistöihin: kouluihin, sairaaloihin, teollisuuskiinteistöihin ja omakotitaloihin.

Näet referenssikohteemme omalta sivultaan.

Laajojen linjasaneerauksien lisäksi tutkimme viemärivikoja, ja korjaamme vuotavia viemäreitä sukittamalla Lahdessa ja Lahden ympäristössä.

Asiantuntijamme auttavat teitä mielellään kaikissa putkisto-ongelmissanne. Löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot omalta sivultaan.

Viemäreiden sukitus putkiremontin menetelmänä

Sukitus on nykyaikainen menetelmä vanhojen sisäpuolisten viemäreiden saneeraukseen. Sukituksen etuna perinteiseen putkiremonttiin on, että sukituksessa rakenteita ei jouduta purkamaan.

Paineilmaa hyväksikäyttäen sukituksessa asennetaan vanhan putken sisään uusi putki, joka korjaa vanhasta putkesta kaikki reiät ja halkeamat. Lopputuloksena saadaan tasalaatuinen, saumaton ja testatusti vuosikymmeniä kestävä viemäriputki. Verrattaessa ruiskuvalu- tai harjamenetelmää noudattavia putkiremontteja sukitukseen voidaan todeta sukituksen olevan paljon tasalaatuisempi ja sileämpi, koska putken ylä- ja alapinnoista sekä mutkakohdista tulee sukituksessa aina tasaisia ja erittäin vahvoja.

Viemäreiden sukitus soveltuu käytännössä jokaisen putkiston saneeraamiseen, kuten valurauta-, muovi-, ruukku- ja betoniputkien. Lisäksi sukitus voidaan toteuttaa monipuolisesti eri kohteissa kuten omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa sekä suuremmissa liike- ja teollisuusrakennuksissa.

Miksi valita viemäreiden sukitus?

Kiinteistöliiton säännöllisesti teettämän ns. putkibarometri-tutkimuksen mukaan, viemärisukituksen suosio kasvaa jatkuvasti ja vastaavasti perinteisen putkiremontin suosio pienenee. Tutkimuksessa isännöitsijöiltä tiedustellaan kattavasti kaikkea putkiremontteihin liittyviä asioita.

Sukituksen hinta ja helppous viehättää

Kustannustehokas ja asiakasystävällinen putkiremontti sukittamalla on siisti ja nopeasti valmistuva remontti, ja se on useimmissa tapauksissa mahdollista tehdä jopa täysin rakenteita rikkomatta. Asuintaloissa huoneistokohtaisen viemäriremontin kesto on useimmiten 5–10 työpäivää, ja työn aikana asuntoa sekä piha-aluetta voidaan huoletta käyttää. Kotoa ei näin ole tarvetta muuttaa remontin ajaksi!

Pohjaviemärin sukituksen ollessa käynnissä, voidaan ohipumppauksen avulla käyttää normaalisti asuntojen viemäreitä. Virra tiedottaa asukkaita putkiremontin eri vaiheista, aikatauluista sekä mahdollisista viemärien käyttökatkoista.

Esimerkiksi asuinkerrostalossa sukitustyö valmistuu yhden asunnon tai putkilinjan osalta yleensä 1–2 viikossa. Liiketiloissa työt suunnitellaan siten, että liiketoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän.

Sukitus on luotettava ja huoleton ratkaisu

Luotettava viemäröinti on osa viihtyisää ja turvallista asumista. Sukitus muodostaa joustavan, liukkaan ja saumattoman pinnan putkiston sisälle. Näin tukkeumia ei muodostu, viemäreiden avaustarve vähenee sekä vuoto- ja muut käyttöriskit pienenevät.

Sukitetun putken sileä ja liukas sisäpinta pitää viemärin virtausominaisuudet erinomaisina. Viemärisaneerauksen jälkeen putkisto onkin usein myös huomattavasti aiempaa hiljaisempi, sillä sukitus vaimentaa tehokkaasti viemärin häiriöääniä.

Menetelmämme on EuroFinsin (ent. VTT) testaama

Oikein ja laadukkaasti toteutetun sukituksen käyttöikä on keskimäärin noin 30–60 vuotta ja Eurofins (ent. VTT) on simuloinut Virran saneeraamille putkille vähintään jopa 40 vuoden käyttöiän omissa testeissään ja vanhentamiskokeissa. Sertifiointi on oleellinen osa laadunvarmistusta. Sertifikaattimme ovatkin osoitus siitä, että Virran laadukkaat työmenetelmät ja työssä käytettävät materiaalit ovat tutkitusti luotettava valinta viemärisaneerausmenetelmäksi.

Ympäristöystävällinen linjasaneeraus

Virran toteuttama linjasaneeraus sukittamalla on osa ympäristöystävällistä sekä ekologista korjausrakentamista, sillä vanhoja paikoilleen jääviä putkia pystytään hyödyntämään osana uutta viemäröintiratkaisua.

Sukitus jättää myös jälkeensä vain pienen määrän jätettä verrattuna perinteiseen putkiremonttiin, sillä olemassa olevia rakenteita ei tarvitse purkaa. Kaikki saneerauksen aikana syntyneet jätteet lajittelemme ja kierrätämme asianmukaisesti.

Korjaamme myös vuotavat viemärit Lahden alueella!

Viemärivikoja on paljon erilaisia ja tilanteet voivat syntyä äkillisesti. Aina ei ole tarpeen kuitenkaan saneerata koko viemärijärjestelmää, vaan paikallinen vian korjaaminen riittää.

Viemärin sortuminen tai painuminen ovat lähes ainoat syyt kaivaa viemäri esille rakenteesta ja vaihtaa putki uuteen. Muussa tapauksessa sukittaminen on loistava ratkaisu.

Rakenteiden sisällä olevat viemäriviat voidaan korjata modernein menetelmin, rakenteita rikkomatta, sukittamalla.

Vuotavan viemärin tai lattiakaivon korjaaminen onkin parasta ja helpointa antaa asiantuntijan hoidettavaksi. Tulemme kartoittamaan kohteen, arvioimme korjaustarpeen ja suosittelemme parasta mahdollista korjausmenetelmää.

Asiantuntijamme auttavat teitä mielellään kaikissa putkisto-ongelmissanne, löydät heidän yhteystietonsa omalta sivultaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Viemärin sukituksen kiinnostaessa, voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisätietoa oman kiinteistösi linjasaneerauksesta. Autamme sinua aina mielellämme tarjoamalla vastaukset kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tai laskemalla tarkan kustannusarvion kohteesi mahdollisesta sukituksesta. Ota siis meihin reippaasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla tai sivun yläosasta löytyvän chatin kautta!

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö