Sukitus Tampere

Virra Talotekniikka Oy toteuttaa Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella viemärisaneeraushankkeita sukitusmenetelmällä, yli 15 vuoden kokemuksella. Olemme toteuttaneet kokonaisvaltaisia putkistosaneerauksia Tampereella yli sataan taloyhtiöön ja lukuisiin muihin kiinteistöihin: kouluihin, sairaaloihin, teollisuuskiinteistöihin ja omakotitaloihin.

Referenssikohteisiimme voitte tutustua täällä https://virra.fi/referenssit/

Laajojen putkiremonttien lisäksi tutkimme viemärivikoja, ja korjaamme vuotavia viemäreitä sukitusmenetelmää hyödyntäen Tampereella ja ympäri Pirkanmaan.

Asiantuntijamme auttavat teitä mielellään kaikissa putkisto-ongelmissanne. Löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot täältä:  www.virra.fi/yhteystiedot

Mitä viemäreiden sukitus tarkoittaa?

Sukitus tarjoaa modernin menetelmän vanhojen sisäpuolisten viemäreiden saneeraukseen, ilman että kiinteistön rakenteita joudutaan purkamaan.

Sukituksessa vanhan putken sisään asennetaan paineilman avulla uusi putki, joka korjaa vanhasta putkesta kaikki reiät ja halkeamat. Lopputulos on tasalaatuinen, saumaton ja testatusti vuosikymmeniä kestävä viemäriputki. Putkiremontti sukittamalla on menetelmänä paljon tasalaatuisempi ja sileämpi kuin ruiskuvalu- tai harjausmenetelmä, koska putken ylä- ja alapinnoista sekä mutkakohdista tulee aina tasaisia ja erittäin vahvoja.

Viemärisukitus soveltuu valurauta-, muovi-, ruukku- ja betoniputkien saneeraamiseen, ja sitä voidaan käyttää monipuolisesti omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa sekä suuremmissa liike- ja teollisuusrakennuksissa.

Miksi kannattaa valita sukitus?

Kiinteistöliitto teettää säännöllisesti ns. putkibarometri-tutkimuksen, jossa isännöitsijöiltä tiedustellaan kattavasti kaikkea putkiremontteihin liittyviä asioita. Tutkimuksen mukaan viemärisukituksen suosio kasvaa koko ajan ja vastaavasti perinteisen putkiremontin suosio pienenee.

Sukituksen hinta ja helppous viehättää

Kustannustehokas ja asiakasystävällinen putkiremontti sukittamalla on siisti ja nopeasti valmistuva remontti, ja se on useimmissa tapauksissa mahdollista tehdä jopa täysin rakenteita rikkomatta. Asuintaloissa huoneistokohtaisen viemäriremontin kesto on yleensä 5–10 työpäivää, ja työn aikana asuntoa sekä piha-aluetta voidaan huoletta käyttää. Kotoa ei siis tarvitse muuttaa pois remontin ajaksi!

Pohjaviemärin sukituksen ollessa käynnissä, voidaan ohipumppauksen avulla käyttää normaalisti asuntojen viemäreitä. Virra tiedottaa asukkaita saneerauksen eri vaiheista, aikatauluista sekä mahdollisista viemärien käyttökatkoista.

Esimerkiksi asuinkerrostalossa sukitustyö valmistuu yhden asunnon tai putkilinjan osalta yleensä 1–2 viikossa. Liiketiloissa työt suunnitellaan siten, että liiketoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän.

Sukitus on luotettava ja huoleton ratkaisu

Käyttövarma viemäröinti on osa viihtyisää ja turvallista asumista. Sukitus muodostaa joustavan, liukkaan ja saumattoman pinnan putkiston sisälle. Näin tukkeumia ei muodostu, viemäreiden avaustarve vähenee sekä vuoto- ja muut käyttöriskit pienenevät.

Sukitetun putken sileä ja liukas sisäpinta pitää viemärin virtausominaisuudet erinomaisina. Viemärisaneerauksen jälkeen putkisto onkin usein myös huomattavasti aiempaa hiljaisempi, sillä sukitus vaimentaa tehokkaasti viemärin häiriöääniä.

Menetelmä on EuroFinsin (ent. VTT) testaama

Oikein ja laadukkaasti toteutetun sukituksen käyttöikä on keskimäärin noin 30–60 vuotta ja Eurofins (ent. VTT) on simuloinut Virran saneeraamille putkille vähintään jopa 40 vuoden käyttöiän omissa testeissään ja vanhentamiskokeissa. Sertifiointi on oleellinen osa laadunvarmistusta. Sertifikaattimme ovatkin osoitus siitä, että Virran laadukkaat työmenetelmät ja työssä käytettävät materiaalit ovat tutkitusti luotettava valinta viemärisaneerausmenetelmäksi.

Sukitus on ympäristöystävällinen ratkaisu

Virran toteuttama putkiremontti sukittamalla on osa ympäristöystävällistä sekä ekologista korjausrakentamista, sillä vanhoja paikoilleen jääviä putkia pystytään hyödyntämään osana uutta viemäröintiä.

Sukitus jättää myös jälkeensä vain murto-osan jätettä verrattuna perinteiseen putkiremonttiin, sillä olemassa olevia rakenteita ei tarvitse purkaa. Saneerauksen aikana lajittelemme ja kierrätämme myös työmaalla kertyvät jätteet asianmukaisesti.

Myös vuotavien viemäreiden korjaus onnistuu!

Viemärivikoja on erilaisia ja tilanteet voivat syntyä äkillisesti. Aina ei ole tarpeen kuitenkaan saneerata koko viemärijärjestelmää, vaan paikallinen vian korjaaminen riittää.

Viemärin sortuminen tai painuminen ovat periaatteessa ainoat syyt kaivaa viemäri esille rakenteesta ja vaihtaa putki uuteen. Muissa tapauksissa sukittaminen on erinomainen ratkaisu.

Rakenteiden sisällä olevat viemäriviat voidaan korjata modernein menetelmin, rakenteita rikkomatta, sukittamalla.

Vuotavan viemärin tai lattiakaivon korjaaminen onkin parasta ja helpointa antaa asiantuntijan hoidettavaksi. Tulemme kartoittamaan kohteen, arvioimme korjaustarpeen ja suosittelemme parasta mahdollista korjausmenetelmää.

Asiantuntijamme Pirkanmaalla auttavat teitä mielellään kaikissa putkisto-ongelmissanne, heidän yhteystietonsa löydät täältä:  www.virra.fi/yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun viemärin sukitus kiinnostaa, voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisätietoa oman kiinteistösi saneerauksesta. Autamme sinua aina mielellämme tarjoamalla vastaukset kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tai laskemalla tarkan kustannusarvion kohteesi mahdollisesta sukituksesta. Ota siis meihin rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla tai sivun ylälaidasta löytyvän chatin kautta!

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö