Sukitus Helsinki

Toteutamme putkiremontteja, putkistosaneerauksia, linjasaneerauksia sukittamalla Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja koko Etelä-Suomessa, pitkällä yli 15 vuoden kokemuksella. Olemme toteuttaneet sukituksia useisiin eri kohteisiin Helsingissä sekä muualla Etelä-Suomessa. Mm. useisiin taloyhtiöihin, kampukselle, omakotitaloihin, liikekeskuksiin sekä muihin kohteisiin.

Tutkimme viemärivikoja, uusimme putkistot sukittamalla ja korjaamme vuotavia viemäreitä sukituksen avulla Helsingin, Espoon, Vantaan sekä koko Etelä-Suomen alueella.

Asiantuntijamme auttavat teitä mielellään kaikissa putkistoon tai viemärointiin liittyvissä ongelmissa. Asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät omalta sivultaan.

Mitä on viemärin sukitus?

Viemäreiden sukituksella saadaan uutta vastaavat viemärit rakenteita purkamatta.

Sukituksessa vanhojen putkien sisään asennetaan epoksisukka, paineilmaa hyväksikäyttäen. Uusi putki muovautuu vanhan putken sisään mukaillen vanhan putkiston sisäpintaa. Lopputuloksena saadaan käytännössä uudet viemäriputket vanhojen putkien sisälle. Sukitettu epoksisukka muodostaa erittäin tasalaatuisen ja sileän putkiston ja mahdolliset repeämät ja halkeamat vanhoissa putkistoissa saadaan samalla tukittua epoksisukan ansiosta.

Sukittamalla voidaan korjata mm. valurauta- muovi, ruukku- sekä betoniputket. Olipa kohteesi lähes mikä vain kuten omakoti-, rivi-, kerrostalo tai liike-/teollisuusrakennus niin linjasaneeraus eli putkiremontti voidaan suorittaa sukittamalla. Jos etsit helppoa ja kustannustehokasta putkiremonttia Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla Etelä-Suomessa niin suosittelemme lämpimästi ottamaan yhteyttä.

Ota yhteyttä

Miksi valita viemärin sukitus putkiremontin menetelmäksi

Viemäreiden sukitus on asukasystävällinen vaihtoehto perinteiselle putkiremontille. Sukituksessa seinien purkamiselle, kaatamiselle tai muutoin rakenteiden rikkomiselle ei pääsääntöisesti ole tarvetta, vaan sukituksen avulla vanhaa putkistoa voidaan hyötykäyttää asentamalla epoksisukka vanhan putkiston sisään. Uusi putkisto kantaa itse itsensä vanhan putkiston sisällä ja toimii kuin uusi putki. Näin saavutetaan uudistetut viemäreiden putkistot helposti ja nopeasti.

Viemärin sukitus on nopea ja helppo putkiremontti

Kustannustehokas ja asukasystävällinen viemäreiden sukitus on siisti ja nopeasti valmistuva viemäriremontti. Asuintaloissa huoneistokohtaisen sukituksen kesto on yleensä 5–10 työpäivää, ja työn aikana asuntoa sekä piha-aluetta voidaan huoletta käyttää. Kotona on mahdollista asua koko remontin ajan!

Ohipumppauksen avulla viemäreitä voidaan käyttää normaalisti myös pohjaviemärin sukituksen ollessa käynnissä. Virra tiedottaa aina asiakasta sukituksen edistymisestä ja eri vaiheista sekä mahdollisista viemäreiden käyttökatkoista.

Esimerkiksi asuinkerrostalossa sukitustyö valmistuu yhden asunnon tai putkilinjan osalta yleensä 1–2 viikossa. Liiketiloissa työt suunnitellaan aina niin, että liiketoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän.

Sukitettu viemäri toimii kuin uusi

Osa viihtyisää ja turvallista asumista ovat toimivat viemärit. Viemärin sukituksessa vanhan viemärin sisäpuolelle muodostuvan sukan sisäpinta on joustava, liukas ja saumaton. Näin tukkeumia ei muodostu, viemäreiden avaustarve vähenee sekä vuoto- ja muut käyttöriskit pienenevät. Tutkimusten mukaan käyttämämme viemärin sukitusmenetelmä takaa vähintään 40 vuoden käyttöiän putkistoille. Lisäksi sukitettu viemäri on usein huomattavasti hiljaisempi, sillä sukitus vaimentaa tehokkaasti viemärin häiriöääniä.

Sukitusmenetelmämme on testattu EuroFinsin (ent. VTT) toimesta

Laadukkaasti ja oikein toteutetun sukituksen käyttöikä on keskimäärin noin 30–60 vuotta. Eurofins (ent. VTT) on simuloinut Virran saneeraamille putkille vähintään jopa 40 vuoden käyttöiän omissa testeissään ja vanhentamiskokeissa. Sertifiointi on oleellinen osa laadunvarmistusta. Sertifikaattimme ovatkin osoitus siitä, että Virran laadukkaat työstömenetelmät ja työssä käytettävät materiaalit ovat tutkitusti luotettava valinta putkiremontin menetelmäksi.

Sukituksessa syntyvän jätteen määrä pysyy alhaisena verrattaessa perinteiseen putkiremonttiin

Virran toteuttama viemäreiden sukitus on osa ympäristöystävällistä sekä ekologista korjausrakentamista. Vanhoja paikalleen jääviä putkia voidaan hyötykäyttää tehtäessä uutta viemäröintiä sukittamalla.

Viemäreiden sukituksesta syntyvän jätteen määrä on erittäin vähäinen verrattaessa perinteiseen putkiremonttiin, sillä olemassa olevat rakenteet voidaan pitää ehjinä eikä purkujätettä näin synny. Kaikki jäte joka syntyy sukituksen aikana kierrätetään Virran toimesta asianmukaisesti

Vuotavaa viemäriä ei kannata jättää tutkimatta

Mikäli viemärisi ovat äkillisessä korjaustarpeessa tai viemärisi vuotaa niin ota myös tällöin yhteyttä. Saavumme tarvittaessa paikalle nopeastikin. Paikan päällä pystymme arvioimaan tarvittavat korjaustarpeet ja määrittelemään tämän perusteella suosittelemamme korjausmenetelmän. Aina sukitus ei ole tarpeellinen mikäli vuotava viemäri voidaan korjata paikallisesti.

Käytännössä viemärin painuminen tai sortuminen ovat lähes ainoat syyt kaivaa viemäri esille rakenteista ja vaihtaa putki uuteen. Muussa tapauksessa nykyaikainen ja rakenteita rikkomaton sukitus on erinomainen vaihtoehto.

Asiantuntijamme Etelä-Suomessa auttavat teitä mielellään kaikissa putkisto-ongelmissanne.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun viemärin sukitus kiinnostaa, voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisätietoa oman kiinteistösi saneerauksesta. Autamme sinua aina mielellämme tarjoamalla vastaukset kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tai laskemalla tarkan kustannusarvion kohteesi mahdollisesta sukituksesta. Ota siis meihin rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla tai sivun ylälaidasta löytyvän chatin kautta!

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö