Omakotitalon putkiremontti

mikael-cho-344275-unsplash@3x

Omakotitalon putkiremontti sisältää useimmiten kodin käyttövesiputkien uusimisen sekä viemärisaneerauksen, joka voidaan nykyisin toteuttaa rakenteita rikkomattomalla tekniikalla eli sukittamalla. Putkiremontti omakotitaloon suunnitellaan kuitenkin aina asiakkaan omien tarpeiden mukaan — se kun voi koostua pelkästä omakotitalon viemäriremontista tai kattaa lisäksi myös uusien vesijohtojen pinta-asennuksen.

Viemäriremontti omakotitaloon sukittamalla

Sukittamalla tehty viemäriremontti omakotitaloon säästää asukkaiden aikaa ja rahaa, sillä teemme viemärisaneerauksen rakenteita rikkomatta, aina nopeasti ja kustannustehokkaasti. Sukitus on 1970-luvulla kehitetty viemäriputkistojen saneerausmenetelmä, joka soveltuu niin valuraudasta, muovista, betonista kuin myös muista materiaaleista valmistettujen viemäriputkien saneeraukseen.

Omakotitalon putkiremontin suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, eikä vasta silloin kun käyttövesiputkistossa ilmenee ongelma. Näin voit välttyä suuremmilta ongelmilta, kuten vesivahingolta. Etenkin jos omakotitalon putkiston ikä alkaa lähentyä 30 vuotta tai yli, niin talon putkisto kannattaa tarkistuttaa ja suunnitella remontin ajankohta.

Jokaisen eri omakotitalon putkiremontin hinta ja omakotitalon viemärin sukituksen hinta riippuu kohteesta ja remontin laajuudesta. Ota meihin yhteyttä niin saat lisätietoja omakotitalon putkiremontin hinnoittelusta sekä sisällöstä!

Ota yhteys asiantuntijaan
mikael-cho-344275-unsplash@3x
danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x
OLE KUIN KOTONASI
danielle-alvarado-1427791-unsplash@3x

Omakotitalon putkiremontti asukasystävällisellä toteutuksella

Omakotitalon putkiremontti mielletään usein kalliiksi ja vaivalloiseksi. Toteuttamamme kustannustehokas vesijohtojen pinta-asennus sekä viemärisaneeraus on kuitenkin asukkaiden kannalta kaikkea muuta.

  • Kotona voi asua koko saneerauksen ajan
  • Tilapäisiä majoituskuluja ei synny
  • Viemärin käyttökatkot ovat verraten lyhyitä
  • Saneerauksen aikana asukkaiden käytössä on tilapäinen wc
  • Pöly- ja meluhaitat ovat hyvin vähäisiä
  • Kulkeminen on vaivatonta ja lähes esteetöntä koko saneerauksen ajan
  • Erityistarpeet huomioidaan aina erikseen
  • Remontin jälkeen viemärit vetävät moitteettomasti
  • Saneerauksen kesto normaalisti noin 5 – 7 työpäivää
1. Valmistelutyöt
arrow sign
2. Putkiston dokumentointi ennen kunnostustöiden aloittamista
arrow sign
Sukitus
arrow sign
3. Haarakohtien saneeraus
arrow sign
4. Laadunvarmistus ja dokumentointi
arrow sign
5. Työn luovutus
arrow sign

Ota yhteyttä, kun suunnitteilla on putkiremontti omakotitaloon

Kun siis ensi kerralla suunnitteilla on viemäriremontti tai kokonaisvaltainen putkiremontti omakotitaloon, ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoa viemärisaneerauksesta ja vesijohtojen pinta-asennuksesta! Autamme sinua mielellämme niin kaikissa käytännön työtä koskevissa kysymyksissä, kuin myös tarkan omakotitalon putkiremontin hinta-arvion saamisessa.

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö