Isännöitsijät ja kerrostalon putkiremontit

jose-soriano-1231563-unsplash

Onko suunnitteilla kerrostalon putkiremontti tai viemäriremontti? Asiantuntijamme auttavat isännöitsijöitä kaiken kokoisten kiinteistöjen putkistosaneerauksissa.

Isännöitsijä huolehtii asunto-osakeyhtiölain mukaan kiinteistön ja rakennusten pidosta ja hoitaa yhtiön muuta päivittäistä hallintoa, hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Me Virralla toimimme isännöitsijöiden apuna ja asiantuntijana vesi- ja viemärijärjestelmiin liittyvissä asioissa. Alkaen kuntokartoituksista ja vikojen selvittelystä aina laajoihin putkiremonttihankkeisiin.

Ota yhteys asiantuntijaan
jose-soriano-1231563-unsplash
sasikan-ulevik-1170204-unsplash@3x
ASIANTUNTIJA AUTTAA
sasikan-ulevik-1170204-unsplash@3x

Yhteistyön avulla isännöitsijän arki ja putkiston kunnossapito sujuvat entistä helpommin

Päivittäiseen hallintoon ja rakennusten ylläpitoon sisältyvät isännöitsijän tehtävät määräytyvät pitkälti taloyhtiön laadun, iän ja laajuuden sekä alalla muodostuneen käytännön mukaisesti. Kiinteistön putkistojen kunnossapidon kannalta onkin olennaista ymmärtää ja tietää, missä kunnossa putkistot ovat. Tämä kun on avain oikea-aikaisiin viemäreiden huolto– ja kunnostustoimenpiteisiin.

Toteutamme yksilöllisesti suunnitellut kerrostalon putki- ja viemäriremontit avaimet käteen -ratkaisuna niin pieniin kuin myös suuriin putkisto-ongelmiin. Toteutuksiin lukeutuvat kerrostalon tai minkä tahansa muun kiinteistön putkien kuntokartoitus, viemäreiden kuvaus, korjausehdotusten laatiminen, korjaustoimenpiteiden suunnittelu sekä asiantunteva toteutus.

Yksi toimintamme lähtökohdista on olla isännöitsijälle luotettava kumppani ja alamme asiantuntija, kiinteistön tai kerrostalon putkiremontti ja viemäriremontti hankkeiden kaikissa vaiheissa – aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Kestävällä yhteistyöllä ja vankalla asiantuntemuksella luomme hyvät edellytykset rakennuksen pitkän aikavälin kunnossapidolle.

Milloin putkiremontti kerrostaloon?

Mietityttääkö sinua, milloin putkiremontti kerrostaloon kannattaa toteuttaa? Voimme auttaa sinua toteuttamalla laadukkaat viemäreiden kuvaukset ja putkiston kuntokartoitukset, joiden avulla saamme putkiston kunnon helposti selville. Toimenpiteiden avulla kun löydämme kaikki mahdolliset viat ja pystymme tarkkaan kartoittamaan, milloin putkiremontti kerrostaloon kannattaa toteuttaa.

Putki- ja viemäriremontin hinta kerrostaloon

Kerrostalon putkiremontin hinta vaihtelee luonnollisesti kiinteistön koon sekä remontoitavien putkien ja viemäreiden määrän mukaan. Korjaustöiden laajuus kun luonnollisesti vaikuttaa suoraan toteutettavan saneeraustyön vaatimien työtuntien määrään.

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö