Isännöitsijöille

jose-soriano-1231563-unsplash

Asunto-osakeyhtiölain mukaan isännöitsijä huolehtii kiinteistön ja rakennusten pidosta ja hoitaa yhtiön muuta päivittäistä hallintoa hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Me Virralla toimimme isännöitsijöiden apuna ja asiantuntijana vesi- ja viemärijärjestelmiin liittyvissä asioissa, alkaen kuntokartoituksista ja vikojen selvittelystä aina laajoihin putkiremonttihankkeisiin.

Ota yhteys asiantuntijaan
jose-soriano-1231563-unsplash
sasikan-ulevik-1170204-unsplash@3x
ASIANTUNTIJA AUTTAA
Apua isännöitsijän arkeen
sasikan-ulevik-1170204-unsplash@3x

Päivittäiseen hallintoon ja rakennusten pitoon sisältyvät isännöitsijän tehtävät määräytyvät pitkälti taloyhtiön laadun, iän ja laajuuden sekä alalla muodostuneen käytännön mukaisesti. Kiinteistön putkistojen kunnossapidon kannalta on olennaista ymmärtää ja tietää, missä kunnossa putkistot ovat: se on avain oikea-aikaisiin huolto- ja kunnostustoimenpiteisiin.

Tarjoamme avaimet-käteen ratkaisut niin pieniin kuin suuriin putkisto-ongelmiin, alkaen putkistojen kuntokartoituksesta, viemärien kuvauksesta, korjausehdotuksista aina korjaustoimenpiteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Yksi toimintamme lähtökohdista on olla isännöitsijälle luotettava kumppani ja alamme asiantuntija kiinteistöjen putkistosaneerausten kaikkiin vaiheisiin, suunnittelusta toteutukseen. Kestävällä yhteistyöllä ja vankalla asiantuntemuksella luomme hyvät edellytykset kiinteistön pitkän aikavälin kunnossapidolle.

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski
Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö