Isännöitsijät – kerrostalon putkiremontti ja viemäriremontti

viemäriremontti

Onko suunnitteilla kerrostalon putkiremontti tai viemäriremontti? Asiantuntijamme auttavat isännöitsijöitä kaiken kokoisten kiinteistöjen putkistosaneerauksissa.

Isännöitsijä huolehtii asunto-osakeyhtiölain mukaan kiinteistön ja rakennusten pidosta ja hoitaa yhtiön muuta päivittäistä hallintoa, hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Me Virralla toimimme isännöitsijöiden apuna ja asiantuntijana vesi- ja viemärijärjestelmiin liittyvissä asioissa. Alkaen kuntokartoituksista ja vikojen selvittelystä aina laajoihin putkiremonttihankkeisiin.

Ota yhteys asiantuntijaan
viemäriremontti
sasikan-ulevik-1170204-unsplash@3x
ASIANTUNTIJA AUTTAA
sasikan-ulevik-1170204-unsplash@3x

Yhteistyön avulla isännöitsijän arki ja putkiston kunnossapito sujuvat entistä helpommin

Päivittäiseen hallintoon ja rakennusten ylläpitoon sisältyvät isännöitsijän tehtävät määräytyvät pitkälti taloyhtiön laadun, iän ja laajuuden sekä alalla muodostuneen käytännön mukaisesti. Kiinteistön putkistojen kunnossapidon kannalta onkin olennaista ymmärtää ja tietää, missä kunnossa putkistot ovat. Tämä kun on avain oikea-aikaisiin viemäreiden huolto– ja kunnostustoimenpiteisiin.

Toteutamme yksilöllisesti suunnitellut kerrostalon putkiremontti ja viemäriremontti avaimet käteen -ratkaisuna niin pieniin kuin myös suuriin putkisto-ongelmiin. Toteutuksiin lukeutuvat kerrostalon tai minkä tahansa muun kiinteistön putkien kuntokartoitus, viemäreiden kuvaus, korjausehdotusten laatiminen, korjaustoimenpiteiden suunnittelu sekä asiantunteva toteutus.

Yksi toimintamme lähtökohdista on olla isännöitsijälle luotettava kumppani ja alamme asiantuntija, kiinteistön tai kerrostalon putkiremontti ja viemäriremontti hankkeiden kaikissa vaiheissa – aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Kestävällä yhteistyöllä ja vankalla asiantuntemuksella luomme hyvät edellytykset rakennuksen pitkän aikavälin kunnossapidolle.

Viemäriremontti vaivattomammin sukittamalla

Perinteisin menetelmin toteutettu viemäriremontti tarkoittaa sitä, että putkisto uusitaan siten, että myös rakenteet puretaan. Viemäriputkisto on yleensä purettava silloin, jos putkistossa on tapahtunut esimerkiksi romahduksia.

Jos putkiston rakenteet ovat kuitenkin pystyssä, mutta itse viemäriputkiston käyttöikä on tulossa tiensä päähän, niin silloin sukitus on yleensä parempi vaihtoehto. Mikäli pohdit, olisiko sukitus sopiva vaihtoehto kohteeseesi, tilaa Sopiiko Sukitus -tutkimus. Sopiiko Sukitus -tutkimus on tarkoitettu ensisijaisesti kerrostalojen viemäreiden tutkimiseen, mutta sitä voidaan mukauttaa myös muiden kiinteistöjen tarpeisiin.

Sukitus, vaihtoehto viemäriremontille

Syy, miksi viemäreiden sukitus voi olla parempi vaihtoehto, on se että rakenteita ei tarvitse purkaa. Näin ollen sukitus kestää huomattavasti vähemmän aikaa kuin perinteinen viemäriremontti, sekä se on usein edullisempi. Sukitus on myös pitkäkestoisempi vaihtoehto, sillä sukitusmenetelmän avulla putken ylä- ja alapinnoista sekä mutkakohdista tulee saumattomia, vahvoja ja tasalaatuisia, jolloin ne kestävät käyttöä useita vuosikymmeniä.

Yhteenvetona, viemäreiden sukitus säästää aikaa ja rahaa sekä on asiakasyhstävällinen toteutustapa, sillä remontin alta ei tarvitse muuttaa pois vaan asuntoa ja piha-alueita voidaan käyttää normaaliin tapaan.

Viemäreiden sukitus on myös ekologisempi vaihtoehto perinteiselle putki- ja viemäriremontille, sillä vanhat putket jäävät paikoilleen ja ne hyödynnetään osana uutta viemäröintiä. Myös työmaalta pois kuljetettavaa jätettä syntyy vain murto-osa perinteiseen putkiremonttiin verrattuna, sillä sukittamalla toteutettu viemärien saneeraus ei vaadi rakenteiden purkamista.

Milloin putkiremontti kerrostalossa on ajankohtainen?

Mietityttääkö sinua, milloin putkiremontti kerrostaloon kannattaa toteuttaa? Voimme auttaa sinua toteuttamalla laadukkaat viemäreiden kuvaukset ja putkiston kuntokartoitukset, joiden avulla saamme putkiston kunnon helposti selville. Toimenpiteiden avulla kun löydämme kaikki mahdolliset viat ja pystymme tarkkaan kartoittamaan, milloin putkiremontti kerrostalossa on todella ajankohtaista.

Putki- ja viemäriremontin hinta kerrostaloon

Kerrostalon putkiremontin hinta vaihtelee luonnollisesti kiinteistön koon sekä remontoitavien putkien ja viemäreiden määrän mukaan. Korjaustöiden laajuus kun luonnollisesti vaikuttaa suoraan toteutettavan saneeraustyön vaatimien työtuntien määrään. Laskurimme auttaa sinua arvioimaan, paljonko maksaa putkiremontti kerrostalossa.

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö