Sukitus Seinäjoki

Toimintalueenamme on myös Seinäjoki. Toteutamme viemärisaneerauksia sukittamalla pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme toteuttaneet kokonaisvaltaisia putkistosaneerauksia koko Suomen alueella jo satoihin taloyhtiöihin ja lukuisiin muihin kiinteistöihin: kouluihin, sairaaloihin, teollisuuskiinteistöihin ja omakotitaloihin.

Katso täältä esimerkkejä viemärin sukitus kohteista, kohteita myös Seinäjoella.

Huollamme, tutkimme ja korjaamme viemäreitä myös Seinäjoella ja sen lähialueilla. Löydät yhteystiedoistamme ammattilaiset joiden päätoiminta-alueena on Seinäjoki.

Miten viemäreiden sukitus hoituu?

Sukitus on uusi menetelmä, jolla vanhan putken sisään asennetaan uusi putki. Menetelmä ei siis vaadi vanhojen rakenteiden purkua, vaan uusi putki hyödyntää jo olemassaolevia rakenteita.

Ennen sukitusta vanha putki ja sen sisäreunat siistitään, jotta uusi putki istuu sen sisään saumattomasti. Uusi putki asennetaan paineilmaa hyödyntäen ja sen avulla saavutetaan tasalaatuinen ja sileä sisäpinta.

Viemärisukitus sopii lähes kaikkien vanhojen putkimateriaalien saneeraamiseen ja se sopii myös monipuolisesti eri kohteisiin.

Kannattaako viemärin sukitus?

Viemärin sukituksen suosio kasvaa kokoajan, eikä ihmekään sillä se on perinteistä putkiremonttia nopeampi ja vaivattomampi tapa. Perus sukitustyö valmistuu huomattavasti putkiremonttia nopeammin, sillä sukitus ei esimerkiksi vaadi vanhojen rakenteiden purkua. Näin myös jätettä syntyy vähemmän.

Asuinhuoneistosta ei myöskään tarvitse välttämättä muuttaa pois sukituksen ajaksi, sillä muuta asuntoa ja sen pihaa voi käyttää remontin aikana.

Kotona asuminen viemäriremontin aikana

Kun pohjaviemärin sukitus on käynnissä, muita viemäreitä voi silti käyttää ohipumppausta hyödyntämällä. Asiakas on koko remontin ajan tietoinen saneerauksen vaiheista ja aikatauluista, sekä mahdollisista käyttökatkoista viemäreissä.

Kuten aiemmin mainittu, sukitus on perinteistä putkiremonttia nopeampi toimenpide ja yhden asunnon putkilinjan sukitustyö valmistuu yleensä yhdessä tai kahdessa viikossa. Asunto ja sen ympäristö ovat myös täysin asiakkaan käytössä koko remontin ajan.

 

Onko sukitus luotettava vaihtoehto?

Sukitus on kestävä ja luotettava vaihtoehto, sillä sukittamalla saadaan aikaan joustava, saumaton ja liukas pinta putkiston sisälle. Näin tukkeumia ei pääse muodostumaan ja vuotoriskit vähenevät, sillä putkisto joustaa paremmin ja halkeamia ei synny niin helposti.

Sukitus myös vähentää viemäriääniä, joka on myös huomattava etu kestävyyden ja luotettavuuden rinnalla. Häiriöäänet vähenevät, sillä sukitetun viemärin virtausominaisuudet paranevat.

 Virran saneeraamilla putkilla pitkä käyttöikä

Eurofinsin (ent. VTT) suorittamilla testeillä ja vanhentamiskokeilla Virran saneeraamille putkille simuloitiin vähintään 40 vuoden käyttöikä. Tämä sertifikaatti siis takaa, että Virran työmenetelmät ja materiaalit ovat varmasti laadukkaita. Yleisesti ottaen ammattitaidolla toteutettu viemärin sukitus kestää 30-60 vuotta.

Sukitus tuottaa vähemmän jätettä

Viemärin sukitus voidaan luokitella ympäristöystävälliseksi ja ekologiseksi korjausrakentamiseksi, sillä sukituksessa hyödynnetään vanhaa putkistoa osana uutta viemäröintiä. Turhaa purkutyötä ei siis tarvitse tehdä, vaan laadukas lopputulos saavutettaan vanhaa hyödyntämällä.

Kun vanhoja rakenteita ei tarvitse purkaa, jätettä syntyy myös huomattavasti vähemmän. Virra huolehtii myös työmaalla syntyneiden jätteisen keräämisestä ja lajittelusta.

 

Viemäreiden korjaus ja sukitus Seinäjoki

Vuotavan viemärin kanssa on turha aikailla ja viemärivika voi kehittyä äkillisesti. Koko viemärijärjestelmää ei tarvitse välttämättä korjata, vaan joskus paikallinen korjaus riittää. Me hoidamme akuutitkin viemäriviat Seinäjoella ja lähialueilla. Kun tarve viemärin korjaus– tai huoltopalvelulle on akuutti, pääsemme paikalle usein lyhyelläkin varoitusajalla.

Ainoastaan jos viemäri on sortunut tai painunut kasaan, se tarvitsee kaivaa esille rakenteista ja vaihtaa koko putki uuteen. Muussa tapauksessa sukitus on kätevä ratkaisu.

Jos haluat tietää lisää viemärin sukituksesta tai saada tarjouksen viemärin sukituksesta Seinäjoella, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun viemärin sukitus kiinnostaa, voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisätietoa oman kiinteistösi saneerauksesta. Autamme sinua aina mielellämme tarjoamalla vastaukset kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tai laskemalla tarkan kustannusarvion kohteesi mahdollisesta sukituksesta. Ota siis meihin rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla tai sivun ylälaidasta löytyvän chatin kautta!

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö