Linjasaneeraus

water-drops-from-stainless-steel-faucet-67184 (1)

Linjasaneeraus on putkiremontti, josta usein muodostuu kallis ja pitkäkestoinen saneeraushanke. Putkien saneeraus voidaan kuitenkin toteuttaa myös edullisesti ja laadukkaasti, uutta nykyaikaista sekä ekologista sukitusmenetelmää avuksi käyttäen. Näin ollen nopeasti etenevän remontin kustannukset ovat perinteistä putkiremonttia huomattavasti edullisemmat sekä asumiselle koituvat haitat selkeästi pienemmät.

water-drops-from-stainless-steel-faucet-67184 (1)

Putkien remontointi sukittamalla

Virra toteuttaa kiinteistöjen vesi- ja viemäriputkien remontoinnit modernien, nopeiden sekä kustannustehokkaiden saneerausmenetelmien avulla – hybridiremontti ja sukittamalla toteutettu putkiston linjasaneeraus tarjoavat parhaat edut sekä aikaa ja kulutusta kestävät tulokset. Viemärisaneeraus sukittamalla on myös ekologinen tapa toteuttaa linjasaneeraus, samalla kun se vähentää huomattavasti asumiselle aiheutuvia haittoja.

Uusi menetelmä tarjoaa kiistattomia etuja

Sukitus on menetelmä, jossa vanhan putken sisään asennetaan epoksisukka paineilmaa apuna käyttäen. Lopulta sukka kovettuu täysin ehjäksi ja uutta vastaavaksi muoviputkeksi. Ennen linjasaneerauksen aloittamista remontoitavat viemärit ja putket puhdistetaan sekä rassataan. Menetelmä mahdollistaakin nopean ja kestävän putkiremontin, ilman olemassa olevien rakenteiden vaativaa ja kallista avaamista. Laadukkaasti sukittamalla toteutettu saneeraus on käyttöiältään 30-60 vuotta ja Eurofinns (ent. VTT ) on simuloinut Virran saneeraamille putkille vähintään 40 vuoden käyttöiän.

Ekologista ja kustannustehokasta linjasaneerausta

Linjasaneerauksen toteuttaminen sukittamalla ja avaimet käteen -periaatteella on huomattavasti sujuvampi, kustannustehokkaampi ja ekologisempi vaihtoehto kuin perinteinen putkiremontti. Remontti myös valmistuu hyvin nopealla aikataululla, kun rakenteita ei tarvitse avata ja vanhat putket sekä viemärit voidaan jättää paikoilleen.

Huoneistokohtaisen viemäriremontin kesto on asuintaloissa yleensä noin 5 – 14 työpäivää ja koko remontin ajan niin asuntoja kuin myös piha-alueita voidaan esteettä käyttää. Saneerauksen lopputuloksena taas syntyy aina uutta vastaavat putket, jotka toimivat moitteetta. Menetelmä sopii erinomaisesti paitsi taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen mutta myös kaikkien muiden kiinteistöjen, kuten omakotitalojen ja mökkien putkien uusimiseen.

Miksi valita remontin toteuttajaksi Virra?
silver-pipes-2310904 (1)
silver-pipes-2310904 (1)

Pienemmät kustannukset

 • Unohda urakoitsijan turhia katteita sisältävät urakkahinnat. Uusien menetelmien avulla remontin kustannukset saadaan helposti kuriin.
 • Suunnittelemme aluksi yhdessä työn sisällön ja asetamme sille budjetin, joiden lisäksi remontista ei kerry yllättäviä lisäkustannuksia.

Vähemmän tuhlattua aikaa

 • Tarkka suunnittelu, aikataulutus sekä työvaiheiden yhteensovittaminen tehostavat työtä ja mahdollistavat erittäin nopean läpimenoajan.
 • Tilaajana sinulle jää entistä vähemmän paperitöitä ja palavereissa istumista.
 • Sama työnjohtaja vastaa remontista alusta loppuun saakka.
 • Käyttö- ja vesikatkot sovitetaan yhteen, jotta asumiselle koituvat haitat minimoituvat.
 • Tiedottaminen hoituu aina luotettavasti ja keskitetysti.
water-coming-out-of-a-pipe-770224 (1)
water-coming-out-of-a-pipe-770224 (1)

Hyvä projektinjohtaminen

 • Kaikki työt kuuluvat samalle urakoitsijalle, eikä väleihin jää harmaita alueita.
 • Pidämme sinut ajantasalla hankkeen etenemisestä ja tiedät tarkasti, kuka on vastuussa mistäkin työvaiheesta.
 • Kanssamme hoidat mahdolliset takuuasiat sekä reklamaatiot helposti.
 • Hoidamme kanssasi tarvittaessa myös rakennuslupa- ja muut viranomaisasiat.

Kokonaisvaltainen palvelumme mahdollistaa sinulle onnistuneen ja aikaa kestävän putkiremontin, joka hoituu sujuvasti avaimet käteen -periaatteella. Aina suunnittelusta, vesijohtojen ja viemäriputkien saneeraukseen sekä loppudokumentointiin saakka.

Linjasaneerauksen hinta

Sukittamalla toteutetun linjasaneerauksen hinta vaihtelee luonnollisesti riippuen kiinteistön koosta sekä remontoitavien asuinhuoneistojen määrästä. Kokosimme kuitenkin alle muutamia hinta-esimerkkejä, joiden pohjalta voit hahmottaa kuvaa keskimääräisestä hinnoittelusta:

 • 70-luvun kerrostalo, 40 asuntoa, n 2000m2. Suunnitelmien teko, vesijohtojen uusinta ja viemäreiden sukitus. Kokonaishinta 710 000€.
 • 17 750 €/asunto, 355 €/m2. Kiinteistöliiton remonttibarometrin mediaani vastaavalle remontille on 800 €/m2, eikä se silloin sisällä sähkötöitä eikä suunnittelua.

Hintoihin sisällytetään halutessa myös suunnitelmat sekä tarvittavat viranomaisten vaatimat tarkastukset.

Anna meidän auttaa

Kun siis olet suunnittelemassa kattavaa tai pienempää linjasaneerausta, ota meihin yhteyttä! Tarjoamme sinulle kaikki tarvittavat lisätiedot, joihin toivot saavasi vastauksen ennen päätöksen tekoa. Halutessasi toimitamme sinulle myös maksuttoman ja tarkan hinta-arvion tarpeitasi vastaavasta saneeraustyöstä.

Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö