Putkiremontti

putkiremontti

Putkiremontti voi olla pitkä ja kallis saneeraushanke, jossa useiden urakoitsijoiden suuret katteet nostavat kokonaishintaa. Putkiremontti voidaan kuitenkin toteuttaa myös läpinäkyvästi uusia moderneja sekä ekologisia saneerausmenetelmiä, kuten putkien sukitusta, hyödyksi käyttäen. Näin ollen remontin kustannukset, siihen käytetty aika sekä asumiselle koituvat haitat pienentyvät huomattavasti.

putkiremontti

Putkien remontointi hoituu sukittamalla ja pinta-asennuksella

Virra toteuttaa liikehuoneiston, mökin, omakotitalon tai kerrostalon vesi- ja viemärijärjestelmien remontoinnin aina moderneja, kustannustehokkaita sekä nopeita saneerausmenetelmiä avuksi käyttäen — kestävät tulokset sekä parhaat edut saadaan aikaan tänä päivänä tekemällä viemärisaneeraus sukittamalla sekä jättämällä vanhat vesijohdot tulpattuna rakenteisiin, samalla kun uudet asennetaan kätevästi pinta-asennuksella ja koteloidaan siististi. Uusi hybridiremontti tarjoaakin ekologisen ja nopean ratkaisun, samalla kun se pienentää remontin aiheuttamia kustannuksia sekä asumiselle aiheutuvia haittoja jopa huomattavasti.

Viemärit kuntoon sukittamalla

Sukitus tarkoittaa menetelmää, jossa vanhan putken sisälle asennetaan paineilmaa apuna käyttäen epoksisukka, joka kovettuu uutta vastaavaksi muoviputkeksi. Ennen sukituksen aloittamista vanha viemäri puhdistetaan ja rassataan. Menetelmä mahdollistaa nopean ja kestävän putkiremontin, ilman olemassa olevien rakenteiden avaamista. Uusitut viemäriputket kestävät hyvänä useita vuosikymmeniä – laadukkaasti toteutettu saneeraus on käyttöiältään 30-60 vuotta ja Eurofinns (ent. VTT ) on simuloinut Virran saneeraamille putkille vähintään 40 vuoden käyttöiän.

Ekologista ja säästeliästä putkisaneerausta

Putkiremontti on myös huomattavasti edullisempi ja ekologisempi toteuttaa sukittamalla, sillä vanhat viemärit jäävät paikoilleen ja remontti valmistuu hyvinkin nopealla aikataululla. Samalla myös vesijohtojen pinta-asennus onnistuu käden käänteessä. Kerrostaloissa ja muissa asuinkiinteistöissä huoneistokohtaisen viemäriremontin kesto on yleensä noin 5 – 14 työpäivää ja sen aikana voidaan käyttää asuntoa sekä piha-aluetta esteettä. Lopputuloksena syntyy aina uutta vastaava putki, joka toimii taas moitteetta. Putkiremontti sukittamalla sopiikin niin omakotitalon sekä mökin putkien saneeraukseen, kuin myös minkä tahansa liikekiinteistön tai taloyhtiön putkien remontointiin.

Miksi valita Virran tekemä putkiremontti?
shallow-focus-photography-of-gold-faucets-1021872 (1)
shallow-focus-photography-of-gold-faucets-1021872 (1)

Säästät selvää rahaa

 • Kustannukset saadaan helposti kuriin.
 • Unohda urakoitsijan turhia katteita sisältävät urakkahinnat.
 • Suunnittelemme yhdessä työsisällön ja budjettihinnan, joiden lisäksi remontista ei kerry yllättäviä lisäkustannuksia.

Säästät aikaa

 • Tarkka suunnittelu, aikataulutus sekä työvaiheiden yhteensovittaminen tehostavat työtä ja mahdollistavat erittäin nopean läpimenoajan.
 • Tilaajalle jää entistä vähemmän paperitöitä ja palavereissa istumista.
 • Sama työnjohtaja vastaa remontista alusta loppuun saakka.
 • Käyttö- ja vesikatkot sovitetaan yhteen, jotta asumiselle koituvat haitat minimoituvat.
 • Tiedottaminen hoituu aina luotettavasti ja keskitetysti.
putkisaneeraus
putkisaneeraus

Pysyt selvillä remontin etenemisestä koko hankkeen ajan

 • Ei enää harmaita alueita, sillä kaikki työt kuuluvat samalle urakoitsijalle.
 • Tiedät aina, kuka on vastuussa mistäkin työvaiheesta.
 • Mahdolliset takuuasiat sekä reklamaatiot hoituvat helposti.
 • Rakennuslupa- ja muut viranomaisasiat ovat yhden tahon hoidossa.

Kokonaisvaltaiset palvelumme tarjoavat sinulle aina onnistuneen putkiremontin – avaimet käteen -periaatteella toteutettu saneeraus etenee sujuvasti niin suunnittelusta, vesijohtojen ja viemäriputkien saneeraukseen sekä loppudokumentointiin saakka.

Putkiremonttien hinnat

Sukittamalla tehtyjen putkiremonttien hinnat vaihtelevat luonnollisesti riippuen kiinteistön koosta sekä työn ja korjattavien putkien määrästä. Kokosimme alle kuitenkin muutamia hinta-esimerkkejä:

 • 70-luvun kerrostalo, 40 asuntoa, n. 2000 m². Suunnitelmien teko, vesijohtojen uusinta ja viemäreiden sukitus. Kokonaishinta 710 000 €.
 • 17 750 € / asunto, 355 € / m². Kiinteistöliiton remonttibarometrin mediaani vastaavalle remontille on 800 € / m², eikä se silloin sisällä sähkötöitä eikä suunnittelua.

Hintoihin sisällytetään halutessasi myös suunnitelmat sekä viranomaisten vaatimat tarkastukset.

Anna meidän auttaa

Anna siis meidän auttaa myös sinua omakotitalon, mökin, taloyhtiön, liikekiinteistön tai muun kiinteistön putkien remontoinnissa. Voit myös koska tahansa ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisätietoa koskien putkiremontteja. Toimitamme sinulle myös mielellämme maksuttoman hinta-arvion tarpeidesi mukaisesta saneeraustyöstä.

 

 

Mitä teemme
Virra Talotekniikka Oy
map marker icon
Katajaharjunkatu 22A,
45720 Kuusankoski

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö netissä – vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä
Jätä tarjouspyyntö