Putkiremontti Oulu

Kustannustehokas viemäriremontti Oulussa

putkiremontoitu kylpyhuone

Virra Talotekniikka Oy on putkiremontteihin ja sukituksiin erikoistunut yritys, joka toteuttaa putkiremontit luotettavasti ja ammattitaidolla. Teemme putkiremontit Oulussa ja lähiseuduilla niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin muihin kiinteistöihin, kuten julkisiin tiloihin ja teollisuuskiinteistöihin. 

Tutustu myös: Viemäreiden sukitus Oulu

Toteutamme taloyhtiön, liikehuoneiston, omakotitalon tai kerrostalon vesi- ja viemärijärjestelmien remontoinnin tehokkaasti kustannustehokkaita sekä moderneja saneerausmenetelmiä avuksi käyttäen. Esimerkiksi sukittamalla saamme nykyään aikaan kestävät tulokset edullisemmin. Sukitus mahdollistaa vanhojen vesijohtojen jättämisen rakenteisiin, samalla kun uudet asennetaan kätevästi vanhojen sisään pinta-asennuksella. Uusi hybridiremontti -menetelmämme tarjoaa nopean ja ekologisen ratkaisun, pienentäen samalla remontin aiheuttamia kustannuksia, sekä asumiselle aiheutuvia haittoja huomattavasti.

Meille mikään putkiremontti ei ole liian pieni tai suuri – meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua kaikissa viemärisaneeraukseen liittyvässä, niin  kuin muuallakin Suomessa.

putkiremontoitu kylpyhuone
Milloin taloyhtiön putkiremontti on ajankohtainen?
arrow sign
Putkiremontti taloyhtiössä lisää asuntojen jälleenmyyntiarvoa Oulussa
arrow sign
Putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa
arrow sign

Meiltä putkiremontit Oulussa myös avaimet käteen -periaatteella

Virra Talotekniikka toteuttaa yksilöllisesti suunnitellut putkiremontit Oulussa ja muualla Suomessa. Kanssamme pysyt ajan tasalla remontin etenemisestä koko työn ajan. Meiltä putkiremontit myös avaimet käteen -periaatteella.