Jani Haapalainen aloittaa Virra Talotekniikka Oy:n uutena toimitusjohtajana 1.6.2021

Virra Talotekniikka Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Jani Haapalainen. Jani toimii tällä hetkellä kouvolalaisen purku- ja kierrätyspalveluyritys Umacon Oy:n toimitusjohtajana. Hän on 38-vuotias diplomi-insinööri, jolla on vahva kokemus rakentamisen ja työmaapalveluiden projekteista sekä yrittäjänä että liikkeenjohtajana.

”Odotan innolla, että pääsen aloittamaan Virran tiimissä. Olen hakenut urallani seuraavaa tehtävää, johon sitoutua pitkäaikaisesti. Virran konsepti vaihtoehtoisista putkisaneerauksista ja yrittäjämäinen kulttuuri tarjoavat mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä rakentamaan kasvua ja uutta, Virran näköistä liiketoimintaa.”

Toimitusjohtajan tehtävää fuusiovuoden ajan sovitusti hoitanut Atte Tarkiainen jatkaa Virrassa muissa tehtävissä Janin aloitettua työssään.

”Virran ensimmäisen toimintavuoden mittaiseksi sovittu toimitusjohtajakauteni on tulossa päätökseen ja nyt on aika seuraavan henkilön ottaa vastuu Virran kipparoinnista kohti seuraavia tavoitteita”, toteaa Atte Tarkiainen.

Hallitus kiittää Attea fuusiovaiheen menestyksekkäästä hoitamisesta ja toivottaa Janin tervetulleeksi porukkaan rakentamaan Virran kasvua.

 

Lisätietoja:
Atte Tarkiainen, tj. 31.5. saakka, 040 182 5454, [email protected]
Heikki Kivirinta, hall. pj., 050 5322 667, [email protected]